четвъртък, 21 март 2013 г.

Голямо гушк за shMe и нейната Авантюра

Когато видях публикацията с Авантюрата на shMe, просто ми се прииска да й изпратя една голяма прегръдка, защото тя е един много силен човек и творец, когото много уважавам и .. защото ми се иска да й кажа, че ще очаквам завръщането й..

Най-напред ще покажа картичката, а след това ще разкажа повече..


Ето и детайл:

Картичката направих за вдъхновителна картичка в Крейзито - CCH# 141 Феи и цветя


Много харесвам спонсора ни през следващите 2 седмици там, защото всички печати, които прави са изключително красиви и стилни!Както може би сте познали, това са невероятните
Победителят ще може да си избере 3 дигитални печата от техния магазин.

Ще ви очаквам в Крейзито, както и в Хоби предизвикателство 35, в което гост дизайнер ни е отново ирина Кирякова, която този път ви предизвиква да направите Easel картичка.

Тази картичка обаче искам да включа в Авантюрата на shMe  , защото прегръдката е за нея.. а картичката посвещавам на мама, която много ми липсва.
Докато я правих, пред мен последователно преминаха образите на няколко много талантливи дами от нашето крафт пространство. Най-напред, още докато умувах над темата "феи и цветя" първия образ беше на goldie, която обожава феи и те неизменно присъстват в повечето й картички.. След това гледайки и оцветявайки печата, пред мен изникна образа на Кати(Какичка) и Ева, която съм запомнила гушната в нея.. Между другото, го асоциирах и със самата себе си,защото имам точно таква снимка почти с всичките си деца :)
Асоциирам картичката и с моите деца, които много, много обичам и които ми се иска да мога да гушкам още дълго време.. 
Изобщо..тази картичка е картичка за майчинството, за любовта, за подкрепата от която всички имаме нужда и за упората, която ни дава за да продължим напред.
Това е моята картичка специално за shMe.
 

3 коментара:

Being shMe каза...

Връщам се и получавам една толкова топла и чудесна прегръдка. Картичката е вълшебна и изпълнена с финес и деликатност. Заредена е с толкова много слънчева светлина, майчина обич, пролет, нежна песен... Благодаря ти силно за чудесния разказ, за сърдечността, за споделената емоция. Безкрайно съм щастлива, че си част от моята Авантюра :)ххх

Kakichka каза...

Краси, признавам без бой, че както и днес видя, Евата още виси по мен точно така, като малко маймунче.
Много ми хареса картичката, да ми направиш една такава и за мен ;) ( ма съм нахална, нали)

Мартин Минчев каза...

Уникални произведения

покани за сватба

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...