четвъртък, 21 юли 2011 г.

Седмица 1 - картичка с поставка или скеч

И така, втората картичка за Седмица 1 на неустоимото предизвикателство на Hobbisimo - "Горещо лято" е вече готова и бързам да ви я покажа, понеже е изработена с прекрасните хартии, които получих днес от Hobbissimo..
Нямам рожден ден, но..се чувствах точно така, все едно днес имах празник, за това...Нека празнуваме :)Този път се опитах да спазя в известна степен и скеч-а, докато правих картичката с поставка. На мен, понеже днес ми е едно такова розово и лилаво и пеперудено и подаръчно...., и картичката се получи такава..


Mомичета мили, току-що се замислих,че скоро ще станат 3 месеца, откакто публикувам картичките си в своя блог (първата съм публикувала на 23 май тук,макар да е направена на 27 април). За тези почти 4 месеца в които открих това прекрасно хоби, открих, колко приятно е да твориш, но също така и да споделяш с приятели. За тези почти 3 месеца вече имам цели 20 последователи.Благодаря ви момичета за това, че надниквате в блога ми и оставяте коментари. Много е вълнуващо да се чувстваш сред приятели и единомишленици.. Радвам се, че ви има!

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...