понеделник, 25 юли 2011 г.

Моят дом е там, където е сърцето ми

И така, повлияна от многото интересни предизвикателства тази седмица, реших да съчетая в една картичка, "Кръгла"-та картичка за Двете Елши,( това предопредели формата), "У дома" на Маги при  Картичкофуриите и разбира се Седмица 1- Картичка с поставка или скеч  на Hobbisimo;
Това тройно предизвикателство за мен беше супер интересно и крайния резултат определено ми харесва.Получи се една оригинална кръгла картичка на поставка :) (Доста време умувах как точно би трябвало да стои "изправена" една такава картичка, но след дълго търсене на подобни конструкции картички и след доста умуване се надявам да съм уцелила начина, по който се закрепва..
Кръглата картичка се оказа предизвикателство по редица причини, една от които е,че нямах с какво точно (инструмент) да нарисувам и да изрежа кръг, пък ми се налагаше да нарисувам и изрежа няколко...Ползвала съм за "шаблон"  един диск от ДВД-тата в къщи :):):)
Реално, тази картичка е силно повлияна и от пънчовото предизвикателство на Елшите :)Ето я и нея:
 "Кръглата картичка":
Картичка с поставка

Картичката от вътре

У дома....


Не мога да преценя, доколко добре се вижда картичката отвътре, но освен панела за поддържане на картичката изправена, съм използвала "държача" на картичката изправена за направата на стилизирана къщичка (дори покрив й сложих), а вътре, е и моето сърце, в което Тилда, с чанта в ръце е готова да потегли натам,накъдето я поведе сърцето...и..разбира се е под покривчето на "дом"-а..
Надявам се идеята да ви хареса- за мен беше голямо удоволствие да я реализирам.
Хубава нощ ви пожелавам и в тази дъждовно-гръмотевична нощ , моето послание към вас с тази картичка е, където и да сте, каквото ида е за вас вашият дом, да се чувствате добре там и сърцата ви да са винаги пълни с любов..

Слънчева, много не разбрах  от къде да снимам, но..направих още няколко "профилни" снимки (този път на светъл фон) с надеждата ,да се вижда по-добре страничния изглед:
8 коментара:

slan4eva каза...

Прекрасна картичка , но моля те снимай я още веднъж леко от страни, защото много искам да я видя и под такъв ъгъл. Желая ти Успех , а идеята с къщичката е невероятна!

Биляна каза...

Чудесна картичка, много оригинална идея!

Veselina каза...

Прекрасна картичка, много красива и в топли цветове! Мога да кажа - много ми харесва!

Мариана Неделчева каза...

Много красива картичка! Поздравления и успех в предизвикателството!

*щурчо* каза...

Момичета, много се радвам,че картичката ви харесва.Благодаря ви за милите думи.
Малкия ми син каза,че картичката му прилича на...."кръгъл компютър с мишка във формата на сърце " :):):) Вероятно е имал впредвид "лап-топ" :)

Migito Petrova каза...

Страхотна картичка, както казваше една наша клиентка "гиздавка". Благодаря, че участва в предизвикателството на Картичкофуриите!

Cvety каза...

Да, идеята ти е чудна, на мен също ми харесват цветовете и крайният резултат :)
Желая ти успех!

*щурчо* каза...

Благодаря ви, момичета. Тези дни бях доста ангажирана, но следя с интерес отзивите ви, понеже имам още много да уча в картичкоправенето. Огромно удоволствие ми доставя измислянето на идеята и реализирането й, при всяко ново предизвикателство. Предизвикателството на Миги, за мен е много истинско и много близко,като тема.Искрено благодаря за възможността да се замисля отново върху този толкова основен въпрос..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...