понеделник, 25 юли 2011 г.

Моят дом е там, където е сърцето ми

И така, повлияна от многото интересни предизвикателства тази седмица, реших да съчетая в една картичка, "Кръгла"-та картичка за Двете Елши,( това предопредели формата), "У дома" на Маги при  Картичкофуриите и разбира се Седмица 1- Картичка с поставка или скеч  на Hobbisimo;
Това тройно предизвикателство за мен беше супер интересно и крайния резултат определено ми харесва.Получи се една оригинална кръгла картичка на поставка :) (Доста време умувах как точно би трябвало да стои "изправена" една такава картичка, но след дълго търсене на подобни конструкции картички и след доста умуване се надявам да съм уцелила начина, по който се закрепва..
Кръглата картичка се оказа предизвикателство по редица причини, една от които е,че нямах с какво точно (инструмент) да нарисувам и да изрежа кръг, пък ми се налагаше да нарисувам и изрежа няколко...Ползвала съм за "шаблон"  един диск от ДВД-тата в къщи :):):)
Реално, тази картичка е силно повлияна и от пънчовото предизвикателство на Елшите :)Ето я и нея:
 "Кръглата картичка":
Картичка с поставка

Картичката от вътре

У дома....


Не мога да преценя, доколко добре се вижда картичката отвътре, но освен панела за поддържане на картичката изправена, съм използвала "държача" на картичката изправена за направата на стилизирана къщичка (дори покрив й сложих), а вътре, е и моето сърце, в което Тилда, с чанта в ръце е готова да потегли натам,накъдето я поведе сърцето...и..разбира се е под покривчето на "дом"-а..
Надявам се идеята да ви хареса- за мен беше голямо удоволствие да я реализирам.
Хубава нощ ви пожелавам и в тази дъждовно-гръмотевична нощ , моето послание към вас с тази картичка е, където и да сте, каквото ида е за вас вашият дом, да се чувствате добре там и сърцата ви да са винаги пълни с любов..

Слънчева, много не разбрах  от къде да снимам, но..направих още няколко "профилни" снимки (този път на светъл фон) с надеждата ,да се вижда по-добре страничния изглед:








8 коментара:

slan4eva каза...

Прекрасна картичка , но моля те снимай я още веднъж леко от страни, защото много искам да я видя и под такъв ъгъл. Желая ти Успех , а идеята с къщичката е невероятна!

Биляна каза...

Чудесна картичка, много оригинална идея!

Veselina каза...

Прекрасна картичка, много красива и в топли цветове! Мога да кажа - много ми харесва!

morgiana каза...

Много красива картичка! Поздравления и успех в предизвикателството!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичета, много се радвам,че картичката ви харесва.Благодаря ви за милите думи.
Малкия ми син каза,че картичката му прилича на...."кръгъл компютър с мишка във формата на сърце " :):):) Вероятно е имал впредвид "лап-топ" :)

Migito Petrova каза...

Страхотна картичка, както казваше една наша клиентка "гиздавка". Благодаря, че участва в предизвикателството на Картичкофуриите!

Cvety каза...

Да, идеята ти е чудна, на мен също ми харесват цветовете и крайният резултат :)
Желая ти успех!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Благодаря ви, момичета. Тези дни бях доста ангажирана, но следя с интерес отзивите ви, понеже имам още много да уча в картичкоправенето. Огромно удоволствие ми доставя измислянето на идеята и реализирането й, при всяко ново предизвикателство. Предизвикателството на Миги, за мен е много истинско и много близко,като тема.Искрено благодаря за възможността да се замисля отново върху този толкова основен въпрос..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...