петък, 12 август 2011 г.

Срещата в Бургас с Нели от Hobbisimo , Лидия и...още няколко момичета ..

Здравейте момичета!
Нямам търпение да ви се похваля , колко съм щастлива и доволна от срещата в Бургас, организирана специално от Нели от Hobbisimo в която бяхме с Димето, Детелина, Лидето, Миленка, Ани, Нелито..
Нелката, беше донесла толкова много материали за творене, че...човек да се чуди от къде да започне..Лидка направи такъв прекрасен квилнг уоркшоп, че вече нямам търпение да измайсторя картичка с квилинг (като се прибера, първото, което ще си напазарувам са материали и за този вид изкуство)..
Бърборихме, гледахме и слушахме Лидка, запознавахме се, и дори успяхме да сътворим картички..
Моята е правена съвсем набързо, понеже трябваше скоростно да се прибера да приспивам малчо, като първо прибера фамилията от рожден ден на една племенница (която покани в последния момент на рожден ден и... аз пропуснах мероприятието..)
Та..моята картичка я подарих, вместо подарък и като извинение за липсата ми от рожденния ден, поради което..двете снимки, които направих са..мнооого недостатъчни....
Първата е недовършена (пеперудката е без пипалца), а втората е размазана..- снимах я, докато подавах на рожденничката и...така..
Но..ето да видите :) :



Срещата беше чудесна, момичетата бяха СУПЕР и искрено се надявам да си направим и следващи срещи.

1 коментар:

Miss Emerald каза...

Наистина чудна срещичка сте си направили! А картичката, въпреки бързината, с която си я направила, те е отсрамила достойно.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...