неделя, 25 септември 2011 г.

В долапа на баба..

В долапа на баба, на поличката винаги има сладки нещица..или поне такива са спомените ми от детските години...Опитах се да пресъздам стилизиран "долапа" на баба и...нещо сладичко (по онова време определено нямаше мъфини..)Добавила съм картичка, върху долапа, както и неизменната ваза с цветя..и.. дълго се чудих..дали да добавя Мишлето, което сладичко се облизва.. Все пак, го добавих...(без него ми стоеше някак недовършена картината ..)
Аз много се забавлявах, докато майсторих тази картичка.., малкия ми син също..(той помогна в изработването и оцветяването на цветята :):) )Tя е специално за "СЛАДКО"-то предизвикателство на Двете Елши



Сладки сънища от мен...

7 коментара:

Petya каза...

В моя проект "Мечтания дом" ми се щеше и един такъв долап да включа, но нямаше място, а и едва ли щеше да е така прекрасно направен!
Страхотен е! Още веднъж успех от мен!

slan4eva каза...

Ауууу , защо не съм на мястото на мишока :))Много красива и детайлно изпипана картичка.Ама така е хем страхотна баба , хем невероятен помощник:)То няма как да стане друго в тази тройна комбинация!Успех!

Miss Emerald каза...

Краси, много е хубава! Прекрасно пресъздаден сладък спомен, а малкият помощник е прибавил щипка разкош с помощта си и е направил още по-сладка картичката. Мишока наистина е прекрасно допълнение към цялата картина! Успех!

Neli каза...

Много сладка! Усещам аромата на бабиния долап! Поздрави!

Cvety каза...

Много хитро и идейно, веднага предизвиква нахлуването на подобни спомени :)
Хубаво си си поиграла с детайлите. Желая ти успех!

bejko каза...

Ама как само си се сетила да ни върнеш към детските ни спомени!Толкова приятни!Благодаря и успех!

Em каза...

Чудесна идея! Много добре ти се е получил шкафа и толкова красиво изглежда! Обаче, най ме зарадва като кликнах да я видя от близо и видях малкото мишленце, което се прокрадва да си вземе нещо сладичко! Толкова е миличко!


Мерси, за участието в предизвикателството на Двете елши!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...