петък, 23 септември 2011 г.

Предизвикателство "Черно и бяло"

Здравейте,
Днес е денят в който за първи път участвам в предизвикателство, но..от "другата страна". Имам невероятната чест да задавам днешното предизвикателство при "Картичкофуриите".
Винаги съм се възхищавала на това,че при Картичкофуриите всяка от нас може да задава предизвикателство на тема, която избере. Много са темите, които са предизвикателство за мен и една от тях е направата на картичка само в ЧЕРНО и БЯЛО.
За да ви предизвикам, най-напред предизвиках себе си. Моите картички в тези цветове изглеждат така:


а също и така:


Преди да направя тях, направих ето тази покана за сватба, която макар да отговаря на условието "Черно и бяло" е по-скоро чисто бяла..,но пък ме вдъхнови да продължа с експериментите...


Надявам се искрено темата на предизвикателството да ви хареса и да ви вдъхнови..
За мен няма никакво съмнение,че вашите проекти ще са много, много красиви и ще бъде изключително трудно да избера само един от тях за мой фаворит..

Наградата за този, чийто проект ме впечатли най-силно ще бъде:


- 10бр - дизайнерска хартия 15,24х15,24см
- 4бр - топер правоъгълен различни размери
- 5бр - топер квадратен различни размери
- 2бр - тагове с етикет
- 4бр - голяма пеперуда - дантела
- 4бр - малка пеперуда - релефна
- 3бр - малка пчела - релефна
- 1бр - водно конче - релефно
- 7бр - топер различни - релефни
- 2бр - пеперуди филц с камъчета
- 7бр - цветчета
- 10бр - копченца
- 4бр - листа
- 1бр - панделка
- 1бр - сърце

Пожелавам успех на всички, които решат да се включат..

5 коментара:

slan4eva каза...

Благодаря ти за прекрасното предизвикателство и невероятното вдъхновение!Наградата е повече от богата!Ще драпам да си я спечеля със зъби и нокти!:)) Пожелавам ти прекрасен и наситен с положителни емоции уикенд!
пп Дали ми се струва , че блог-а ти е с нова премяна :)))

morgiana каза...

Здравей, страхотно предизвикателство! Просто се влюбих в картичката ти- чудесна е! Не знам дали ще имам време да участвам поради служебни ангажименти, но ще направя всичко възможно да се включа. Лек ден!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

slan4eva ,morgiana, радвам се,че темата на предизвикателството "Черно и бяло" ви харесва. На мен ми е сред любимите цветови комбинации. Сигурна съм,че ще успеете да участвате и ще покажете чудесни проекти.
Слъчнице, блога ми е с тази премяна от началото на август.Все още има доста работа по неговото оформление, но..и това ще стане живот и здраве ..

Miss Emerald каза...

Краси, това е една много любима моя комбинация - с картичка решена в тези цветове беше първата ми публикация в блога! След това имам още няколко. Много са ми на сърце тези цветове, така че много, много силно се надявам да успея да се включа! Дори мисля, че ми се върти една идея в главата, но ще преспя с нея и ще видим какво ще излезе!

Cvety каза...

Темата си е много хубава и ни харесва, аз работя над една картичка, може би ще успея да я покажа до края на седмицата, както и да погледна останалите участия.
Исках да ти кажа най вече, че първата ти черно-бяла картичка с това цвете, е много красива и стилна, и си е абсолютно вдъхновение :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...