сряда, 5 октомври 2011 г.

An apple a day keeps the doctor away

По прекрасния СКЕЧ на Just Us Girls Challenges успях да сътворя още една картичка..
И този път опитах да съчетая този СКЕЧ с предизвикателството на Двете Елши при Картичкофуриите "Картичка без печати или принтирани картинки/надписи"
Този път, замених цветето с..ябълка. Направо се изкушавах да напиша посланието : "Една ябълка на ден, държи докторите надалеч", но... спазих условието на Елшите и...ето отново дизайнерска хартия с надпис " sweet" >
За да спазя скеч-а и да има в средата на моята бяълка копче..ползвах едно, твърде нестандартно, с което се сдобих лятото в Бургас и дълго не можех да му намеря приложение..Ето,че тук го превъплатих в червейче и...всъщност от него тръгна идеята за тази картичка в този й вид.. Пак от него дойде идеята за панделка, която е от канап, както и за дантела, която е по-скоро шевица..
"Къдричките" отстрани от СКЕЧ-а са всъщност...ябълков цвят (или поне се опитах да бъдат..) Цветът им е зелен, пак заради СКЕЧ-а..
По принцип, харесвам творческото интерпетиране на СКЕЧ-овете, но..когато аз правя картичка по скеч, много държа да се придържам максимално близко до заданието и....втората картичка по този СКЕЧ изглежда така:




Ако някой се чуди как точно изглежда СКЕЧ-ът.. ето го и него:

4 коментара:

KalySto каза...

Това червейче много ме усмихна, а малките цветенца са мнохо хитро решение.

Miss Emerald каза...

Много, много готина идея с това червейче и ябълковия цвят! Чудесна картичка!

~Gery~ каза...

И тази е много симпатична:) Няма да ми се сърдиш ама червейчето много ме засмя, защото малко ми заприлича на сперматозоид :), но пък идеята с ябълката е много хитра:)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Гери, да си призная..и на мен :):):) Обаче докато правех ябълката си помислих,че и в това да е сперматозоид има символика, ако плода с който е "червейчето" и ябълка...Та..лееееко символика "вкарах" в тази интерпретация и се радвам,че я забеляза :):):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...