сряда, 5 октомври 2011 г.

Ела с мен на море..

Темата на играта на Дони от Арти Марк - "Ела с мен в...." ме провокира и много дълго мислих, къде всъщност искам да ви заведа..
Понеже времето е все още топло, на мен лично много ми се прииска да е на море :)
Не пречи да е и при по-студените месеци в някакви по-топли страни..
Във всеки случай, в мига в който реших да ви заведа на море, картичката просто се появи в съзнанието ми..
Ето къде ви каня с мен:Ето какви джапанки съм ви приготвила...Цветето на джапанките е от няколко дантели, които съм "защила" с брадс и ембоснала ..(впрочем, чадърчето, което съм приготвила, също е ушито от няколко дантели ембоснати в същите тонове...). На самите джапанки съм сложила малко Ice Strickles, с които се сдобих при Двете Елши в деня на картикоправенето ( 1 октомври) и...които се оказаха интересен акцент за подобни случаи, когато искаш да зарадваш приятелки с малко повече шик..)
Сигурна съм,че няма да ни е скучно..

От много време искам да се пробвам да направя цвете от дантела и.. ето,че в тази картичка, просто му дойде времето..На мен лично резултата много ми хареса и ме вдъхнови да се пробвам в по-сериозни проекти, като направата на чадърчето :).. Оказа се много приятно занимание и.. със сигурност ще пробвам и в други варианти ..

Понеже в картичката няма печати, надписи и като изключим дизайнерската хартия, всичко останало е шито лично от мен..мисля да включа тази картичка и при Картичкофуриите в предизвикателството на Двете Елши тази седмица Картичкофурийско предизвикателство № 86 - "Картичка без печати или принтирани картинки/надписи"
и.. понеже и чадърчето и цветята на джапанките са в розово и..определено мислите ми да ви заведа на море са в розово.., мисля,че тази картичка чудесно би могла да се впише в темата на Щурото Предизвикателство #87 "Мисли в розово",
и понеже отговаря на цветовата комбинация на Challenge #28 " be
inspired by the colours" на Let`s get shabby
, ще се включа и там..
A също и CYP Ch #78 AnythingGoes (RIBBON)

17 коментара:

Svetla * каза...

Невероятна картичка ! Много оригинално замислена и отлично изпълнена ! С удоволствие ще дойда с теб на море :)))

KalySto каза...

Идеята ти е прекрсана,но цветовете не мога да преценя.А на море идвам всеки ден ;)

bejko каза...

Как не ми се иска да свършва това лято само!Ти определено допринесе за неговото продължаване!Много ми хареса картичката ти!Поздравления!

Cvety каза...

С какво темпо публикуваш само :) И все идейни и оригинални проекти. И картичката с ябълката е готина, но тази е направо уникална - определено ти се отдава боравенето с дантела, супер са станали всички елементи, особено като предположа колко са малки.
Поздравления и успех!

*щурчо* каза...

Момичета, радвам се,че картичката ви харесва. Всъщност..да си призная, аз също много харесах крайния резултат. Много съжалявам,че не можете да видите истинските цветове - такива са възможностите на техниката с която снимам (а явно и моите)
Със сигурност, един ден ще си купя фотоапарат с добър обектив и добра разрешителна способност и..тогава ще се виждат дори нюансите...
За да не ви обърквам много цветовата представа, махнах всички снимки, на които цвета не е като оригинала..(или поне не е максимално близък)

*щурчо* каза...

Cvety, за темпото на публикуване..-снощи се замислих,че всъщност, грешката ми е,че публикувам всички свои опити в картичкоправенето.. Някой не са много сполучливи, независимо от идеята, която ми се струва добра. Други много си ги харесвам..Тази е точно от тях..

kami_bonbona каза...

Хей страхотна картичка, чак ми се прииска да съм на морето!Браво, чудесно си се справила.Успех!

Deni каза...

Много оригиналн идея за чадърчето и джапанките! Отличен краен резултат- с много настроение е заредена тази картичка!
Поздравления и успех!

Donika каза...

С вестник на море е най- добре ;-) Аз тази година не успях да стигна до морето, така че поканата ти е тъкмо на време. Благодаря ти ,че я сподели с нас!

Мила каза...

Супер идейна и сладурска , да не забрявя е слънчевото настроение, което ми създаде :)

*щурчо* каза...

Дони, какъв вестник, бе милааа? Това го планирах да изглежда като хавлията ни..а "китката" е от ухажорите по плажа... :):):)..

Dominique каза...

What a wonderful card! such a great idea!Thank you for playing along with us this week at the crazy challenge, good luck! Dominique

Miss Emerald каза...

Краси, с най-голямо удоволствие си слагам тези прекрасни джапанки, взимам и това толкова красиво и сладурско чадърче и тръгваме! Само кажи кога! Сега сериозно - направо ме завладя картичката ти с идейните джапанки и чадърче, и въобще цялостния замисъл и изработка! Прекрасна е!

christiane 83 каза...

Such a very lovely and original layout, thanks to play along shabby with us, Christiane

~Gery~ каза...

Много ми харесват кокетните джапанки и чадърчето :) Идеята да представиш лятото и ходенето на море по този леко ретро начин, не съм я виждала никъде другаде:) Браво!:)

*щурчо* каза...

Гери, идеята за тази картичка не съм взаимствала от никъде. Изцяло се "роди" от цветята които направих от дантелата и просто "повлече" появяването на чадърчето и всичко останало..В този смисъл.. идеята за подобно представяне на лятото е наистина се роди съвсем спонтанно..(по принцип съм виждала доста картички с джапани като летни картички, но...точно този ретро "модел" е дизайнерски :):):) )

Лара каза...

Очарователна картичка, особено това сладко чадърче и джапанките с цветенцата на тях! Цветята са станали много красиви, много красиви са и хартиите, които си избрала!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...