сряда, 5 октомври 2011 г.

Ела с мен на море..

Темата на играта на Дони от Арти Марк - "Ела с мен в...." ме провокира и много дълго мислих, къде всъщност искам да ви заведа..
Понеже времето е все още топло, на мен лично много ми се прииска да е на море :)
Не пречи да е и при по-студените месеци в някакви по-топли страни..
Във всеки случай, в мига в който реших да ви заведа на море, картичката просто се появи в съзнанието ми..
Ето къде ви каня с мен:



Ето какви джапанки съм ви приготвила...Цветето на джапанките е от няколко дантели, които съм "защила" с брадс и ембоснала ..(впрочем, чадърчето, което съм приготвила, също е ушито от няколко дантели ембоснати в същите тонове...). На самите джапанки съм сложила малко Ice Strickles, с които се сдобих при Двете Елши в деня на картикоправенето ( 1 октомври) и...които се оказаха интересен акцент за подобни случаи, когато искаш да зарадваш приятелки с малко повече шик..)




Сигурна съм,че няма да ни е скучно..

От много време искам да се пробвам да направя цвете от дантела и.. ето,че в тази картичка, просто му дойде времето..На мен лично резултата много ми хареса и ме вдъхнови да се пробвам в по-сериозни проекти, като направата на чадърчето :).. Оказа се много приятно занимание и.. със сигурност ще пробвам и в други варианти ..

Понеже в картичката няма печати, надписи и като изключим дизайнерската хартия, всичко останало е шито лично от мен..мисля да включа тази картичка и при Картичкофуриите в предизвикателството на Двете Елши тази седмица Картичкофурийско предизвикателство № 86 - "Картичка без печати или принтирани картинки/надписи"
и.. понеже и чадърчето и цветята на джапанките са в розово и..определено мислите ми да ви заведа на море са в розово.., мисля,че тази картичка чудесно би могла да се впише в темата на Щурото Предизвикателство #87 "Мисли в розово",
и понеже отговаря на цветовата комбинация на Challenge #28 " be
inspired by the colours" на Let`s get shabby
, ще се включа и там..
A също и CYP Ch #78 AnythingGoes (RIBBON)

17 коментара:

Svetla * каза...

Невероятна картичка ! Много оригинално замислена и отлично изпълнена ! С удоволствие ще дойда с теб на море :)))

KalySto каза...

Идеята ти е прекрсана,но цветовете не мога да преценя.А на море идвам всеки ден ;)

bejko каза...

Как не ми се иска да свършва това лято само!Ти определено допринесе за неговото продължаване!Много ми хареса картичката ти!Поздравления!

Cvety каза...

С какво темпо публикуваш само :) И все идейни и оригинални проекти. И картичката с ябълката е готина, но тази е направо уникална - определено ти се отдава боравенето с дантела, супер са станали всички елементи, особено като предположа колко са малки.
Поздравления и успех!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичета, радвам се,че картичката ви харесва. Всъщност..да си призная, аз също много харесах крайния резултат. Много съжалявам,че не можете да видите истинските цветове - такива са възможностите на техниката с която снимам (а явно и моите)
Със сигурност, един ден ще си купя фотоапарат с добър обектив и добра разрешителна способност и..тогава ще се виждат дори нюансите...
За да не ви обърквам много цветовата представа, махнах всички снимки, на които цвета не е като оригинала..(или поне не е максимално близък)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Cvety, за темпото на публикуване..-снощи се замислих,че всъщност, грешката ми е,че публикувам всички свои опити в картичкоправенето.. Някой не са много сполучливи, независимо от идеята, която ми се струва добра. Други много си ги харесвам..Тази е точно от тях..

kami_bonbona каза...

Хей страхотна картичка, чак ми се прииска да съм на морето!Браво, чудесно си се справила.Успех!

Deni каза...

Много оригиналн идея за чадърчето и джапанките! Отличен краен резултат- с много настроение е заредена тази картичка!
Поздравления и успех!

Donika каза...

С вестник на море е най- добре ;-) Аз тази година не успях да стигна до морето, така че поканата ти е тъкмо на време. Благодаря ти ,че я сподели с нас!

Mila каза...

Супер идейна и сладурска , да не забрявя е слънчевото настроение, което ми създаде :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Дони, какъв вестник, бе милааа? Това го планирах да изглежда като хавлията ни..а "китката" е от ухажорите по плажа... :):):)..

Stempelkobold каза...

What a wonderful card! such a great idea!Thank you for playing along with us this week at the crazy challenge, good luck! Dominique

Miss Emerald каза...

Краси, с най-голямо удоволствие си слагам тези прекрасни джапанки, взимам и това толкова красиво и сладурско чадърче и тръгваме! Само кажи кога! Сега сериозно - направо ме завладя картичката ти с идейните джапанки и чадърче, и въобще цялостния замисъл и изработка! Прекрасна е!

Christiane Courtin-Mangez каза...

Such a very lovely and original layout, thanks to play along shabby with us, Christiane

~Gery~ каза...

Много ми харесват кокетните джапанки и чадърчето :) Идеята да представиш лятото и ходенето на море по този леко ретро начин, не съм я виждала никъде другаде:) Браво!:)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Гери, идеята за тази картичка не съм взаимствала от никъде. Изцяло се "роди" от цветята които направих от дантелата и просто "повлече" появяването на чадърчето и всичко останало..В този смисъл.. идеята за подобно представяне на лятото е наистина се роди съвсем спонтанно..(по принцип съм виждала доста картички с джапани като летни картички, но...точно този ретро "модел" е дизайнерски :):):) )

- каза...

Очарователна картичка, особено това сладко чадърче и джапанките с цветенцата на тях! Цветята са станали много красиви, много красиви са и хартиите, които си избрала!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...