сряда, 9 ноември 2011 г.

Коледна с любов..

Оше една Коледна картичка ,в която искам да ви покажа моето Коледно настроение - чувството, което витае навсякъде по Коледата за мен е ЛЮБОВ..Тя е специално за предизвикателството на Светла при Картичкофуриите:

Ето я и картичката:
Много любов на всички пожелавам.


допълнение от 13.11:

Ще включа тази картичка в новата игра на Дони в Арти Марк- "зимнина", защото..смятам,че един буркан пълен с любов в зимните дни, би ме усмихвал всеки път, щом го погледна и...би бил чудесна "зимнина" в студа..

8 коментара:

Miss Emerald каза...

Мммм, какъв хубав буркан, пълен с коледна любов, от която ще има за всички! Много готина идея!

Rumilina каза...

Картичка е в типичните коледни цветове, носеща приятно коледното настроение. За мен посланието ти е - да съхраним любовта за студените зимни дни. Много е хубава. Поздрави.

Donika каза...

Ама разбира се ,че това е най-добрата зимнина - бурканче с любов:-) Много сладка идея , много ми харесва и изпълнението ти! Благодаря ти че отключи темата така вдъхновяващо :-)

*щурчо* каза...

Руми, съвсем правилно си усетила посланието...Надявам се във всяка къща да има по един такъв буркан "зимнина" :) за да ни топли душичките в студените знимни дни...

Creative каза...

Страхотно бурканче! :) И особено пълнежът му!

Le каза...

Много добра идея, вдъхновяваща картичка!Много ми хареса.

bearkis каза...

Мноооооого идейно решение,браво!И когато сняг забръска,любов от буркана ще пръска!!!

Iva каза...

Краси,това е най-хубавото пожелание за всеки-бурканче пълно с любов!Много идейно,къде те изтървах от поглед ,незнам :)Поздрави и успех!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...