сряда, 9 ноември 2011 г.

Коледна с любов..

Оше една Коледна картичка ,в която искам да ви покажа моето Коледно настроение - чувството, което витае навсякъде по Коледата за мен е ЛЮБОВ..Тя е специално за предизвикателството на Светла при Картичкофуриите:

Ето я и картичката:




Много любов на всички пожелавам.


допълнение от 13.11:

Ще включа тази картичка в новата игра на Дони в Арти Марк- "зимнина", защото..смятам,че един буркан пълен с любов в зимните дни, би ме усмихвал всеки път, щом го погледна и...би бил чудесна "зимнина" в студа..

8 коментара:

Miss Emerald каза...

Мммм, какъв хубав буркан, пълен с коледна любов, от която ще има за всички! Много готина идея!

Rumilina каза...

Картичка е в типичните коледни цветове, носеща приятно коледното настроение. За мен посланието ти е - да съхраним любовта за студените зимни дни. Много е хубава. Поздрави.

Donika каза...

Ама разбира се ,че това е най-добрата зимнина - бурканче с любов:-) Много сладка идея , много ми харесва и изпълнението ти! Благодаря ти че отключи темата така вдъхновяващо :-)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Руми, съвсем правилно си усетила посланието...Надявам се във всяка къща да има по един такъв буркан "зимнина" :) за да ни топли душичките в студените знимни дни...

Creative каза...

Страхотно бурканче! :) И особено пълнежът му!

Le каза...

Много добра идея, вдъхновяваща картичка!Много ми хареса.

BEARKIS каза...

Мноооооого идейно решение,браво!И когато сняг забръска,любов от буркана ще пръска!!!

Unknown каза...

Краси,това е най-хубавото пожелание за всеки-бурканче пълно с любов!Много идейно,къде те изтървах от поглед ,незнам :)Поздрави и успех!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...