четвъртък, 12 януари 2012 г.

Рожден ден по Картичкофурийски!

Нямах представа,че моя любим блог за предизвикателства има рожден ден и става на две годинки. Да си призная,..мислех,че е много по-отдавнашен- толкова добре е организиран и толкова чудесно работи..
Поглеждайки поста посветен на рождения ден на Картичкофурийския блог се замислих..как ви открих..
Беше преди малко повече от година, когато за първи път във Фейсбук попаднах на Двете Елши и техните предизвикателства. Още помня първата си картичка .. Така открих и вашия блог и останах едновремено изненадана и очарована от откритието колко много и талантливи момичета се занимават с това прекрасно хоби- картичкоправенето.
Мисля,че тъкмо срещата със съмишленици и чудесната атмосфера ме привлякоха към това хоби..От тогава всеки ден научавам нови неща и се зареждам с позитивизъм във вашето-наше уютно местенце.
Малко ретроспекция на изминалата година, в която сме заедно:
- Участвах когато мога и с колкото картички успея в предизвикателствата, които ни предлагахте.
- Дори когато не успявах да участвам, с огромно удоволствие следях темите и проектите на останалите момичета.
- Успях да участвам при вас със свое собствено авторско предизвикателство и за мен беше много вълнуващо да погледна нещата от другата страна. Беше едновремено и приятно и много задължаващо, но толков ами хареса,че ме вдъхнови да се замисля за свой блог за предизвикателства.
-Научих доста неща от момичетата, които представят при вас урочета за своите открития "Как се прави..". Много благодаря.
- Успях да се запозная по-отблизо с някой от момичетата, които сте канили да ви гостуват. Има наистина забележителни творци, които е чест за мен да "познавам" макар и виртуално.
-Срещнах забележително талантливи момичета от които научавам много нови неща и техники.Благодаря ви!

Какво е за мен Картичкофурии? - предизвикателство, удоволствие от споделянето със съмишленици, пристрастяване, място където откривам чудесни идеи и полезни съвети, забавление и отмора и най-вече, място където срещнах много хора, които без да съм виждала успях да обикна.

Какво очаквам от Картичкофурии през предстоящата година?- да продължи да е това креативно и уютно местенце за всички занимаващи се с любимото ни хоби, да продължи с прекрасните инициативи като Картичкофурийска Коледа и..разбира се да ни вдъхновява и да обединява всички които сме пристрастени към това прекрасно хоби.

Какво ми харесва и какво не в блога?- Всичко ми харесва..Нямам забележки към блога :) Всичко ми харесва :)

Какви идеи и препоръки имам към Картичкофурии...? - да си призная ли една идея, която имам още от лятото? Добре де..кога, ако не сега и с кого, ако не с вас? Мечтая си да си направим Национална среща на Картичкофуриите. Знам,че е сложно да се организира..Знам,че звучи налудничаво да искам да се съберат момичета от всички краища на България на едно място по едно време и..цяла нощ да си творят картички и да си обменят идеи, опит и ...ох..размечтах се пак.. Така де..казах си го..Ще съм много щастлива, ако не съм единствената, която си мечтае подобно нещо..
Представям си го като един уикенд в хотел (все някъде трябва да си оставим багажите) с голяма зала с удобни маси (не само за ядене) и... натаък, няма нужда да ви разказвам..
Готова съм да помагам с организацията, ако ви допадне такава една идея..(може да е за следващия ви рожден ден?)
И..искам специално да благодаря на Картичкофурии за това,че ви има, за това че отделяте от безценното си време, за да ни създавате радости и да ни вдъхновявате, награждавате, поущрявате да творим и създаваме красота- всеки според възможностите си. Наистина се пристрастих към вас.
Пожелавам ви още дълги години ентусиазъм и творческо вдъхновение !
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

3 коментара:

liva каза...

Краси...и аз си мечтая за това. Мисля, че го коментирахме с теб лятото. Много бих се радвала, ако се осъществи и аз ще помагам с организацията.:))
Хубав ден!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Дано сме повече желаещите..

Miss Emerald каза...

О, Краси! Със сигурност съм от желаещите за такава среща! Ще е сложна организацията, но не е невъзможна! Мисля, че трябва да споделиш идеята си и в Консорциума, да видим какво ще излезе накрая!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...