неделя, 22 януари 2012 г.

Картичка за рожден ден,,

Това е картичка за един много специален мъж, Слънчице, който стана на 46 години.
Избора на картинката не е случаен - той много обича да си похапва сладкиши, а шоколадовите са му любими (за това тората я оцветих, като шоколадова). Обича всички да се въртят около него, за това и посланието е такова..специално :)
Мисля,че макар и в нетипични цветове, и с нетипична за мъжка картичка картинка, всъщност се получи една много подходяща за много мъже картичка..с тази грижовна засукана Мецанка домакиня..
Картичката стана доста голяма (нарочно) и вътре има достатъчно място за едно много голямо и дълго пожелание, от каквото се нуждаят мъжете на тия години.. :)
Ето за какво ви говоря:

Мисля да я включа в Забавлятелство 3 на Гери и Злати "Рожден ден празнувам аз" както и в Challenge # 69 - Аnything But a Card!

Сега забелязах,че това е моята 250-та публикация..Кога съм успяла да изпиша толкова, нямам идея...Но..времето си лети толкова бързо..
И това има връзка с рождените дни..Още помня, как като бях дете, времето минаваше по-бавно. А сега..просто се изнизва неусетно .. Не знам как е при вас..
Усмихнат ден!

7 коментара:

- каза...

Моят крафтърски кошмар са мъжките и тийн-картичките:) А ти си се справила чудесно!

Людмила каза...

Очень веселая открытка!

Deni каза...

Много готина картичка и доста голяма торта си приготвила на рожденника! Да е жив и здрав!

Miss Emerald каза...

Ехаааа, тази грижовна Мецанка носи най-страхотната и голяяяяяяяма торта, която човек обичащ сладкото няма как да подмине! Всяко едно послание, скрито в твоята картичка съм сигурна, че ще бъде оценено!

Natallia каза...

Очень красивый медвежонок! Цветовая гамма открыточки очень нравится! И пожелание оригинальное! Хороша!

Neli каза...

Много е красива! Мъжките картички са си голямо предизвикателство, но ти си се справила чудесно! Поздрави!

Valchen каза...

Лично за мен е много трудно да правя мъжки картички! Твоята е станала много хубава и весела, пък и с това пожелание е удоволствие за всеки да я получи на рождения си ден!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...