понеделник, 23 януари 2012 г.

Игра PAY IT FORWARD 2012Видях тази страхотна игра в блога на много от момичетата през изминалата 2011 година, но..така и не успях да се включа , защото явно беше започнала, месеци преди това...
За това, тази година, реших,че нищо не пречи да съм първа. :)
И така...се престраших да напиша този пост.
Правилата са много прости - аз обещавам да изпратя ръчно направен подарък на първите пет човека, които коментират този пост. Има само една уловка, вие също трябва да публикувате този пост и от своя страна да дадете 5 ръчно направени подаръка.

Подаръкът трябва да е ръчно изработен от вас и да бъде изпратен през 2012г.
Та ако искате да се включите в играта и да получите ръчно направен подарък специално за вас, само трябва да коментирате този пост и да сте сред първите 5 ;)
Забавлявайте се!

7 коментара:

Neli каза...

Еха, първа съм! С огромно удоволствие се записвам при теб!

Dani каза...

Аз също късно разбрах за тази игра и много исках да се включа в нея. Сега като прочетох - без да се замислям се записвам, защото харесвам нещата които правиш и много искам да получа нещо от теб. Само не съм много наясно с правилата - кога да публикувам поста при мен? Като получа своя подарък или като се запиша за участие(т.е. сега)?
Поздрави и успехи!

liva каза...

И аз се записвам:)

Cvety каза...

Охоо, още едно свободно местенце, където се записва с удоволствие :) Виждам, че момичетата се записва по повече от веднъж...

Veselina каза...

Е, не съм закъсняла!

DSdiva каза...

Я, ето, че намерих местенце и за мен :)))
Включвам се и тази година.

*щурчо* каза...

Neli,Dani,liva,Cveti,Veselina,DSdiva, много, много се радвам, за възможността да ви подготвя някакво подаръче през тази година. Ще помоля на е-майла krassimira.ivanova@gmail.com да ми изпратите адресите си, на които да го изпратя, когато е готово.(имам цяла година...- звучи достатъчно дълго..)
Благодаря ви!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...