понеделник, 5 март 2012 г.

Хоби Предизвикателство №8 "Подарък за НЕЯ" 05.03.2012-19.03.2012

Бях се подготвила да показвам днес какво точно представлява кутийката, която съм подготвила за "НЕЯ" за да ви вдъхновя за новото Хоби предизвикателство 3Д проект, обачеее...се оказа,че снимките са пълна катастрофа.
Дълго размишлявах защо така, след като сега снимах с напълно нов телефон (след като в петък с помощтта на малкия си син успях да повредя екрана на стария и..скоропостижно се наложи да се сдобия с нов..) Та..уж новия е с по-добра камера и ...такава катастрофа..
Чак вечерта видях,че не съм махнала защитното фолио, което покрива и камерата (естествено)..Та..това обяснява нещата.
Сега обаче няма никакъв смисъл да снимам- та..утре (днес) на светло..ако остане време..
Сега ще ви покажа малко снимки, но..непременно ще ги подменя после :)
Та..стига съм се оправдавала..ето историята на този 3Д проект.
От много време се опитвам да измисля с какво точно да ви вдъхновя, понеже..ми се искаше да е нещо, което не съм правила до сега.Вдъхновението дойде съвсем навременно с последната ми покупа на хоби материали, когато видях този мини шаблон. Всъщност..когато го поръчвах, нямах ясна представа дали ще ми свърши някаква работа, но..колкото повече го разглеждах, толкова по-щастлива бях от покупката си.
Така най-после оспях да сътворя обещаната картичка с кутийка за една млада госпожица, която обича зеления цявт и розите (имаше и други подсказки, но..поради миниатщрния размер на кутийката, не успях да вместя всичките :) )
Надявам се обаче младежът, който я поиска да допълни част от тях покрай подаръка, който спокойно би могъл да се вмести и вътре..
Ето как изглежда отвън "отпред":



Така изглежда "отзад":


Така изглежда картичката която е вътре в чантичката "отвътре". Има място на което би могло да се закрепи синджирче (сребърно, златно или каквото си искате..), обеци или някакво друго дребно бижу... и..разбира се има място за кратко пожелание..


Кръгчетата, които виждате са всъщност закачки..(нещо като тагчета, които се пъхат в "джобчетата" от външната страна на картичката):


Eто как се отваря кутийката и къде точно е картичката и..се надявам да придобиете по-точна представа за кутийката, която наистина е много мъничка..



Е..и на светло снимките не се оказаха особено читави... :( Може би все пак трябва да инвестирам в хубав фотоапарат..

Надявам се да покажете вашите проекти , които не се съмнявам,че ще са много по-добри..

2 коментара:

Natallia каза...

Какая чудесная малышка! Вся такая зелененькая! Как приближающаяся весна!

Miss Emerald каза...

Краси, малка чудесийка си сътворила! Да знаеш, че пак ще намина при теб, за да видя и новите снимки!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...