събота, 21 април 2012 г.

Малко подаръче правено от мен и картичка от приятел..

Сега като съм тръгнала да ви показвам подаръчета, ще ви покажа и една ваза, която правих тия дни за приятели в Германия. За съжаление съм й направила само тази снимка и съм пропуснала да я снимам от другата страна, която всъщност беше с много по-интересна техника , защото до последно съхна, преди да я опаковам и изпратя да пътува за празниците. Вазата е стъклена, но всички в къщи мислеха,че е керамична до последно :). Смесила съм техника декупаж и рисуване върху стъкло. Получателите й са едно много мило семейство, на което преди година подарих две чаши за вино и чиния със същия мотив на Климт (който ми е много любим). Миналата година така и не снимах подаръка и..за малко и тази година да остане без снимка, но..поне от едната страна съм успяла да снимам.. Ето я и вазата:
А ето и картичка, която получих от едно българско семейство приятели, които последните две години живеят в Ирландия, и които много обичам:
Спирам с публикациите за днес, че..да не ви досадя :)

5 коментара:

Анонимен каза...

Уау.... уникална се е получила тази ваза. Да знаеш имаш голям талант за тези неща. Изумявало ме е винаги как хората умеят да творят подобни красоти.

Addii каза...

Вазата е прекрасна,много ми харесва!

Miss Emerald каза...

Краси, истински пориви на възхита предизвика вазата ти в мене и много, много съжалявам, че не си успяла да я снимаш и от другата страна, за да й се насладим! На мен твоите публикации хич не ми бяха досадни, да знаеш! Преживях и радостта ти от получаването на толкова много и толкова красиви подаръчета!

✿LemonBella✿ каза...

Прекрасно се е получила вазата, Краси! Много харесвам и мотива с "Целувката":) Поздрави

*щурчо* каза...

Момичета, много ви благодаря за окуражителните думи! Наистина ми доставя голямо удоволствие да изработвам подаръчета за любими приятели с техника декупаж и рисувано стъкло.
А "Целувката" е сред любимите ми мотиви..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...