събота, 21 април 2012 г.

Малко подаръче правено от мен и картичка от приятел..

Сега като съм тръгнала да ви показвам подаръчета, ще ви покажа и една ваза, която правих тия дни за приятели в Германия. За съжаление съм й направила само тази снимка и съм пропуснала да я снимам от другата страна, която всъщност беше с много по-интересна техника , защото до последно съхна, преди да я опаковам и изпратя да пътува за празниците. Вазата е стъклена, но всички в къщи мислеха,че е керамична до последно :). Смесила съм техника декупаж и рисуване върху стъкло. Получателите й са едно много мило семейство, на което преди година подарих две чаши за вино и чиния със същия мотив на Климт (който ми е много любим). Миналата година така и не снимах подаръка и..за малко и тази година да остане без снимка, но..поне от едната страна съм успяла да снимам.. Ето я и вазата:
А ето и картичка, която получих от едно българско семейство приятели, които последните две години живеят в Ирландия, и които много обичам:
Спирам с публикациите за днес, че..да не ви досадя :)

5 коментара:

Анонимен каза...

Уау.... уникална се е получила тази ваза. Да знаеш имаш голям талант за тези неща. Изумявало ме е винаги как хората умеят да творят подобни красоти.

Addii каза...

Вазата е прекрасна,много ми харесва!

Miss Emerald каза...

Краси, истински пориви на възхита предизвика вазата ти в мене и много, много съжалявам, че не си успяла да я снимаш и от другата страна, за да й се насладим! На мен твоите публикации хич не ми бяха досадни, да знаеш! Преживях и радостта ти от получаването на толкова много и толкова красиви подаръчета!

Dafi✿ каза...

Прекрасно се е получила вазата, Краси! Много харесвам и мотива с "Целувката":) Поздрави

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичета, много ви благодаря за окуражителните думи! Наистина ми доставя голямо удоволствие да изработвам подаръчета за любими приятели с техника декупаж и рисувано стъкло.
А "Целувката" е сред любимите ми мотиви..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...