неделя, 27 май 2012 г.

Картичко-маратон един месец в картички вдъхновени от мисъл... Картичка 5/31

Ден пети..
 Мисълта за днес е същата, като мисълта за вчера : "Никой, освен теб самия, не може да те откъсне от крайния успех" на Ралф Уолдо Емерсън.

Реших, че днешната ми картичка би могла да е без мисъл или по-точно..без да отговаря на точно тази мисъл, но..въпреки това, сега като я гледам, би могло да се намерят препратки и към мисълта.. Днешната картичка е с чудесното печатче от CDAC18 с..черешки..:) , а черешките от край време символизират по някакъв начин крайния успех: "Черешката на тортата", "С черешка отгоре".. и..други изрази ясно показват, че това е "върха на сладоледа" или.. нещото, което е най-отгоре на най- добрите (вкусните) десерти..
Та..някак си мисля,че и днес не съм избягала много далеч от интерпретирането на мисълта за деня.

. Вижте днешната ми картичка:


Усмихната неделя ви пожелавам :)

5 коментара:

Miss Emerald каза...

Краси, успя да претвориш тази мисъл и в изкушаваща сладост! Ама как само ти хрумна? Много ми хареса, усмихна ме и ми стана едно такова слаааадичко!

Елена каза...

Много точно попадение. Нали всеки иска да изпита сладостта от успеха:) Поздравления!

Addii каза...

Картичката е доста апетитна!Прекрасна е!

Borqna каза...

Да,да - "...две праскови, до тях и две череши!" - само да допълня списъка за черешите.
Краси, прекрасна е! Браво!
/Аз малко се обърках от подредбата и сега се "разхождам" напред - назад в блога ти и откривам нови красоти./

Анонимен каза...

Прелестна картичка!!! Мисля си, че има много общо и тук, но ти така добре си го обяснила в публикацията, че да няма да те повтарям. Много ме радва твоето предизвикателство. Радва ме не само с красотите, които твориш и с това, че всеки ден има от тях по много, а най - вече защото ме караш да се замисля. Да, замислям се за много неща покрай твоето самопредизвикателство, а това ме вдъхновява. БЛАГОДАРЯ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...