понеделник, 28 май 2012 г.

Картичко-маратон един месец в картички вдъхновени от мисъл, 6/31

Днес е шестият ден от моето самопредизвикателство.., а днешната мисъл е на Франклин Рузвелт : "Единственото нещо, от което трябва да се страхуваме е самият страх".
На мен ми звучи като чудесно продължение на предишната мисъл..
Днешната мисъл ни напомня отново,че трябва да вярваме в себе си и в своите възможности.. Тя ме кара да се замислям за това, че ако има нещо, което да ни пречи да се справим и което да ни спира, когато преследваме мечтите си, то е единствено страха..
Децата се раждат смели и готови да покорят света, макар да разполагат само и единствено с безоръжаващата си усмивка и неизмеримо голямата си любов..От нас, техните родители зависи доколко ще запазим тази любов или..доколко ще съумеем да се въздържим да им вменим своите страхове...
Ето,че пак се разфилософствах...
А ето й картичката, интерпретация на днешната мисъл, която успях да направя..:


С нея, пожелавам на всички вас, един чудесен понеделник и нова седмица, изпълнена с усмивки и любов..

5 коментара:

Borqna каза...

Великолепна картичка!
Поздравления за маратона!
/Май започвам да схващам - за мислите от календара става дума, нали. Моят е от 2010 г. и не мога да се разделя с него. Много се сърдя, когато ми изчезват лисчета - Абе, хора, друга хартия няма ли, та тук ми пишете!../
Успех!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Точно за него..
Имам от няколко години насам такива календари, но..до сега не ми беше хрумвало да ползвам мислите за вдъхновение за картички.
Някой от тях са наистина много трудни за пресъздаване (според моите възможности). Може би тъкмо за това реших да се предизвикам точно по този начин :)
Благодаря ти за окуражаването!

Miss Emerald каза...

Краси, на мен въобще ми изглеждаше доста трудно това ти предизвикателство, но според мен се справяш великолепно досега! Давай смело напред, защото и днешната картичка е прекрасен поглед върху тази мисъл. По един весел и стимулиращ с цветове начин си я претворила!

Анонимен каза...

Краси, тази мисъл ми е сред любимите :-) Мъжът ми ми я повтаря всеки ден. Постоянно изпитвам някакви страхове, които ме съпътстват от бременността ми и до днес. Имах много проблемно забременяване и страшно тежка бременност и оттогава ме е страх от всичко, но незнам защо, когато мъжът ми ми каже тези думи и аз ставам нов човек :-) Затова тази твоя картичка вече ми стана любима :-)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Мими, благодаря ти за споделеното. Имаш прекрасен съпруг , вероятно (повече от сигурно) и чудесно детенце.Изпълнена си с идеи и умееш да ги изпълваш с любов.. Наистина и според мен няма никаква причина да се страхуваш..Най-важното е човек да си повярва..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...