сряда, 23 май 2012 г.

Време за благодарности..

Покрай емоциите с бележника, за малко да пропусна да благодаря на Еси, която ми е изпратила своето подаръче от инициативата Pay it forward. За нейното пакетче така и не получих известие и понеже тя ми писа,че го е изпратила на 14-ти го издирвах упорито от понеделник. Обаче, днес вече настоях лично да прегледам всички списъци, за да видя дали няма да го намеря аз. В крайна сметка го намериха и.. бях много, много щастлива тръгвайки си от пощата с цели 3 пакетчета :) А като го отворих..вътре красоти.. С удоволствие ги споделям с вас:
А ето и едно по едно, най-напред "подвързията" за книга, бележник албум.. :
Така изглежда отпред, а отзад е чисто червена..Вътре е красива на цветя, но осъзнах,че не съм я снимала (вече се свечеряваше и светлината не позволяваше..- на светло може да опитам да снимам..) Както можете да се досетите, първата ми мисъл беше,че ще опитам да "облека" бележника Moleksine в тази красота..Но той всъщност е доста по-тесен.. Подвързията е за формат А5.. Със сигурност обаче ще я ползвам за обличането на книги, докато ги чета, докато намеря подходящото "нещо" на която трайно да я сложа.. А ето и много оригиналната картичка:
А от вътре е страхотна с чудесно пожелание и много оригинална форма:
Еси, всичко е много, много красиво, в любими за мен цветове и изработено много перфектно и с вкус. Благодаря ти за милия подарък!

1 коментар:

Miss Emerald каза...

Краси, последните няколко публикации са изпълнени с толкова много красота! Да не говорим, че съпреживях емоциите, които си изпитала от всичко това! Честито ти подаръче! Разкошно е!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...