сряда, 23 май 2012 г.

И..подаръците от играта за първата година от първата ми картичка отиват при...

И..така..минути преди 24 май, когато официално обещах да обявя при кого отиват подаръците от играта, реших,че няма нужда да ви карам да чакате повече, тъй като едва ли ще пристигне още някоя страничка..

 Подредих имената по реда на пристигане на страничките:
1. Kami_bonbona
2. Plamnito
3. Borqna
4. Neli
5. Svetla*
6. Kakichka
7. Toni
8. Поли
9. Katya Kovacheva

 И..натиснах рандом генератора, за да разиграя наградата  "Ваучер от 15лв за магазинчето на Двете Елши".
 И..така..ваучера отива при:
2.Plamnito, ти си късметлийката!
Ще очаквам да ми пишеш на krassimira.ivanova@gmail.com за да се разберем как да си получиш наградката.

За втората награда - бележника Moleksine много мислих как да постъпя.. Искаше ми се да дам възможност и на останалите, които са се записали и все още не са успели да изпратят своите странички да се включат в разиграването на бележника Moleksine, защото..вярвам,че всяка от тях е имала голямо желание да се включи и да продължи тази инициатива по своя си начин..

За това, взех решение да направя втори списък с имената подред на записването си, в който да включа всички, които са проявили интерес. Добавила съм Цвети , Дани и дори Натали, независимо,че не е в България.
 Ето го и него:
1.Plamnito
2.Kami_bonbona
 3.Katya Kovacheva
4.Мария Карагьозова
 5.Svetla*
6.Hristovica
7.Neli
8.Kakichka
9.Valchen
10. Toni
11.Nataly
12.Dilyana
13. Borqna
14.Поли
15.Violet
16.Cvety
17. Dani

И..така...пускам отново рандом генератора:
И..резултата е неочакван за мен...
11. Nataly, ти печелиш втория бележник Moleskine с две странички, направени от мен. Молбата ми е да се свържеш с мен на krassimira.ivanova@gmail.com за да ми оставиш своя адрес на който да ти изпратя по пощата бележника..
Надявам се да измислиш как да го попълниш и да ни покажеш резултата в своя блог.. И..така, момичета. втория бележник пътува извън България.
 Натали, надявам се да продължиш играта с удоволствие. Ако не ти е съвсем ясно на български език, като ми пишеш, ще опитам на руски да ти обясня..


 Е..това е за сега..Остват броени минути до най-българския празник - 24 май..Надявам се да не сте забравили,че Хоби предизвикателството ни тази седмица е "За буквите"... Май темата ви затрудни доста.....


5 коментара:

Plamnito каза...

Отново първият коментар е мой и искам да кажа: Едно огромно БЛАГОДАРЯ!!! Обещавам да се постарая да обменя повече опит с Валя (Valchen) и това да не остане единствената ми скрапбук-страничка! Много се заприказвах. Следях с особено внимание всеки един пристигнал проект и се радвах все едно пристигат при мен! Много се забавлявах и дори си намислих мое предизвикателство към вас!!!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Плам, наистина е много вълнуващо. С огромно удоволствие продължавам да си очаквам закъснелите странички, пък и..всеки, който пожелае да ми изпрати, дори и да не е участвал в играта, е добре дошъл..по което и да е време на годината..
Ще се радвам да споделиш своето предизвикателство с нас.

Miss Emerald каза...

Честито на момичетата! Краси, ти отваряш една вратичка, от която може би ще се възползвам!

Borqna каза...

Честито на Плам и Натали!
Радвам се, че попълването на бележника продължава! Може пък и да повторим, а? Без награди!
Краси, благодаря за приятните емоции, които ни създаваш! Аз следя блога ти и търсех резултатите, но нещо се обърках в подредбата.

Natallia каза...

Переводила, как могла... Частично поняла, частично остались вопросы... =)) Напишу сейчас, обязательно электронное письмо!.. Но уже поняла, что будет что-то приятное... СПАСИБО! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...