понеделник, 28 май 2012 г.

CCH# 121 CHILDHOOD MEMORIES

Здравейте отново..
За трети път днес..
Обещавам да е последно за днес :)

Обаче..исках да ви приканя и тук да се включите в още едно предизвикателство! Тази седмица в Крейзито, темата е избрана от мен и е : CCH# 121 ДЕТСКИ СПОМЕН
 Ако някой се чуди защо, то е, защото тази седмичния ни спонсор са прекрасните Digi Doodle Shop . които любезно са ни предоставили прекрасни печати, много подходящи за тази тема, а също и..от лека сантименталност към пази тема, която ме вдъхнови да направя първата си картичка :)

И така..ето какво съм ви приготвила за вдъхновение този път:


Точно така!
 Не е една картичка, а цяло албумче с картички, вдъхновено от прекрасните дигитални печатчета на спонсора ни тази седмица.
Това албумче всъщност направих за своята малка дъщеря. Идеята ми е отзад на всяка "страничка" да сложа нейна снимка и кратка истоийка.. (преди повече от година правих подобна книжка за голямата си дъщеря с много повече странички, но без нейни снимки..)

Ето и историята в картинки:
Като всяка история, трябва да има начало..А какво по-добро начало, от представянето на главните действащи лица:


и..разбира се, няма как да не присъства малката кака (която беше едва на 1г и 7м, когато порасна изведнъж..):


Някой общи игри у дома( и пликче в което да се приберат "пораженията".. :


и на морето :


И..непрекъснатото съревнование помежду им и нетърпението да пораснат :


И..как бързо лети времето..и как бързо моето малко момиченце се превърна в девойка, която има своите мечти и копнежи...:


Може пък да продължа и отзад да добавя картинки с продължение на историята...(за сега са празни) Ето как изглежда албумчето до тук :


Би могло да се обърне и обратно..(ще преценя в зависимост от това как ще го продължа..) Ето още веднъж картинките две по две:


А ето и всичките картинки накуп:

Това е от мен.. А вие непременно се включете с вашите детски спомени..Защото наградата тази седмица е ваучер за 10$ от прекрасните Digi Doodle Shop .

И..не забравяйте - имате право само на две участия седмично :) Очаквам ви и там..

4 коментара:

Miss Emerald каза...

Краси, великолепна идея и прекрасно изпълнение! Това албумче ме плени тотално и завинаги! Ще й направиш толкова скъп подарък, че просто няма накъде!

Анонимен каза...

Ох, страхотно албумче. Много мили спомени си събрала в него. Да сте винаги щастливи и много още такива албумчета да имаш поводи да сътвориш :-)

Borqna каза...

Страхотно албумче!
Желая ти успех!

Natallia каза...

Сколько красоты!.. А сколько труда вложено!.. Каждая страничка продумана и многодетально, разглядывать альбомчик - одно удовольствие!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...