сряда, 23 май 2012 г.

Moleksine - осмите странички пристигнаха..

Тъй.. като си тръгнах днес от Катето, познайте къде отидох? Е..най-напред трябваше да отида до офиса..След това до митницата..после до DHL, после да взема малкия мъж и да го заведа на френски.. Но..в крайна сметка, след всички тия дейности нямах търпение да отида до пощата за да видя какво е пристигнало днес. Носех през цялото време в колата с мен известие за "малък пакет", който се оказа от Поли. Ето какво ми е изпратила тя:
Страхотно, нали...? Ето страничките и една по една: Прекрасното стихотворение за Приятелите...
И нежната фея..:
и..визитката:
Всъщност..тук доста се зачудих как точно да подредя двете странички, защото..на пръв поглед са доста различни и се опитах да следвам логиката (доколкото мога).Първо си ги представях обратно, но..след това реших да ги залепя така:
В крайна сметка, страничките в момента изглеждат така върху бележника:
Надявам се да съм оцелила начина по който Поли си ги е представяла.. Поли, много, много ти благодаря за посланията.. Бележника ми стана толкова цветен..

2 коментара:

Поли каза...

Пристигнали са значи :-), извинявай че не те предупредих, особено след като ги изпратих в последния момент. Точно това е начина им на залепване и наистина се вижда, че бележника е станал много цветен и пълен с положителни емоции.
Честит 24 май!

Borqna каза...

Великолепни са!
Хей, Краси, пази го - става все по-ценен!
/Мисля, че начина, по който го измисли - е най-точният! Виж колко по-бързо се напълни! И по- икономичен - от гл.точка пощ.разходи!!! /

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...