вторник, 1 май 2012 г.

Шаренко..

Както ви написах в предишната си публикация, се влюбих в чудесните картинки на YamPuff
и...съм се настроила да ви покажа още картички с тях. Ето какво направих малко преди празниците..Да си призная, струва ми се,че стана доста разхвърляна всеки елемент сам по себе си ми харесва, но картичката като цяло ми се стори по-претрупана,отколкото бих искала да я направя... и..мислех да не я публикувам. Днес обаче, като я видях отново си казах,че...в крайна сметка, си ми харесва (нали си е моя) и..реших да споделя и нея с вас. Ще съм благодарна да си кажете мнението, без да ми спестите критиките си и препоръките си. Ето я и нея...шаренката...:
И..да не пропусна..Дилянка е подготвила прекрасни подаръчета на двама от посетителите на своя блог , които оставят коментари. Побързайте да се включите..

2 коментара:

Елена каза...

Картичката много ми хареса.А за разхвърляното...колко подредено може да бъде едно такова русо създание? :)) Моето скромно мнение е,че ако беше подредена (каквото и да значи това), картичката щеше да загуби от чара си.

Plamnito каза...

Незная какво означава "подредена картичка". Твоята си е много добре, не само защото си е твоя. Всеки си има собствен стил. Аз самата понякога не мога да разбера, защо това, което се получава не е това, което съм намислила, но... какво да се прави. Креативността и ръчното изработване е нещо, което е заложено в самите нас и показва вътрешният ни свят! Отплеснах се малко. :)) Картичката ти е уникална - все пак е твоя!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...