понеделник, 9 юли 2012 г.

CCH#124- Коледа през Юли и Хоби предизвикателство №17 "Винтидж" Или..."Моята винтидж Коледа през юли" :)

Не съм се появявала отдавна и..сигурно много от вас си мислят,че си почивам след самопредизвикателството си..
Съвсем правилно...
Почивам си!
 Само че не от картичкоправенето, а просто..от жегите в София избягах за десетина дни в Бургас с надеждата да се разхладя на морето.

Темата в Крейзито през следващите две седмици е още по-разхлаждаща: "Коледа през Юли"
Заповядайте там със своите Коледни проекти на картичка или друга декорация- с удоволствие ще им се полюбуваме..
И..понеже днес започва Хоби предизвикателство №17 , а темата в него си бях наумила отдавна да е "Винтидж" и...понеже съм на морето и тук ми липсват любимите материали за картичкоправене, то..реших да обединя двете теми в едно и да ви покажа "Моята винтидж Коледа през юли" ползвайки разбира се печатче любезно предоставено ни от нашите спонсори в Крейзито този път.

 Ето какво ми се получи:


И малко детайли:


Да си призная, картичката ми е вдъхновена от още едно предизвикателство- това на МаDe при Картичкофуриите " По-красивото лице на кашона", за това сигурно сте забелязали,че този път моя любим Тим Холцов часовник е изрязан от кашон :) Дистреснат е с мастилата на Тим Холц разбира се и допълнително състарен с краклето на Тим Холц разбира се ..Малко кракле в цвят винтидж фото и още по-малко в бяло ..


За да е съвсем Коледно добавих и Коледната звезда, направена от пънч на кленово листо, разрязан на три (като в урочето на КalySto) , като съм добавила мъниста в червено..


Добавила съм и Коледна камбанка в златисто жълто:


И разбира се Коледното послание от дигиталното печатче на нашия спонсор, което е заобиколено от ...елхови клончета..:


Всичко съм оцветила, дистреснала и напукала с кракле с идеята да му придам максимално "Винтидж" стил...
Доколко съм успяла ще прецените вие.
Аз много харесвам този стил, макар до сега почти да не съм се престрашавала да го пресъздам в картичка..
 И..съвсем в духа на месец юли ви изпращам морски поздрави от Бургас и разхлаждащ морски бриз на всички при които сега са големи горещини..

И..да не забравя да ви кажа,че спонсорът в Крейзито този път са: Scrappers Delights



Ще се радвам, ако следващите две седмици успеете да се включите в Крезито  където темата сега е " Коледа през юли", както и в Хоби предизавикателство №17, където темата е  "Винтидж".
Успех на всички!



9 коментара:

Berit Synnøve каза...

Wonderful card ! Love the vintage look.
Hugs Berit

Desi каза...

Ех, че е хубава....с този часовник със снежец...Много празнично и уютно настроение създава! Блестящо комбинарене на винтидж и Коледа!

Ina каза...

Прекрасна картичка с много коледно настроение и много винтидж излъчване. Часовника е станал уникален / сто пъти се връщах да го доразглеждам!!!/Поздравления!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Thank you, Berit!
Момичета, много сте мили. Признавам, че ми е много приятно да прочета, че се усеща винтидж настроението, което се опитах да придам на картичката..

Handmade_by_MaDe каза...

Ооо...страхотна е,Краси!Часовника е любим...а Коледната звезда е разкошна!
Благодаря ти,че я сподели в моето предизвикателство!

Ani каза...

Страхотна е! Много, много ми харесва абсолютно всчко по нея! Очевидно и без много материали на морето може да се получи уникална и красива картичка!

Plamnito каза...

За подръчни материали на морето се е получила вълшебна картичка! Часовникът ме грабна, а излъчването на картичката наистина е разхлаждащо! Кой да си помисли, че може да им Коледа посред лято!?

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичета, благодаря ви. Реално, на морето съм без много материали, но основните материали за тази картичка си ги бях подготвила предварително в София.
Тук не ми остава време да стигна дори до малкото материали, които нося (междувременно си накупих нови и тук, но ще ги покажа като се приберем в София)
Реших да си дам почивка и да обърна повече време на емоциите, преживяванията и впечатленията по време на почивката- да й се насладя..
За хобито ще си "открадвам" време от ежедневието :)
Пламни, и аз миналата година си помичлих същото като теб..
Какво пък е това- "Коледа през юли, посред лято.." , обаче, явно през юли фирмите започват да се подготвят за Коледните празници и пускат първите коледни материали за картички, което пък подтиква картичкоправещите да започват подготовката за Коледа..
Познавам хора, които правят мартенички целогодишно :) Защо не и Коледни картички :)
Забелязала съм,че реално Коледните картички са единствените, които никога не ми достигат за Коледа и все се налага да правя и в последния момент..
Морски поздрав от мен ..

Анонимен каза...

Хубаво и разхлаждащо време на моренцето ти желая и да си починеш добре ;-) Картичката наистина ми подейства разхлаждащо в тези жеги, много е красива и изпълва с емоции и носталгия по вълшепствата на Коледа ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...