вторник, 16 октомври 2012 г.

Моята първа АТС - "Не си отивай лято"

И преди съм казвала,че много харесвам АТС и дълго се чудех какво точно представялват, като ги гледах из блоговете на рускините.
Едва, когато Валя пусна своето предизвикателство при Картичкофуриите за АТС с пълно обяснение какво е то АТС, какви размери има и какво послание носи, разбрах и..още повече се очаровах и амбицирах да направя и свои АТС..
Никак не е изненадващо,че щом Картичкофуриите пуснаха Картичкофурийска размяна на АТС, нямах търпение да се включа в нея.
Малко се забавих с моята Арт картичка, която трябваше да изпратя на Кати на тема "Не си отивай лято", но това беше, защото дълго се чудех какво да направя.
 Харесвам много Кати и нейните арт картички и лекотата с която ги прави и експериментаторския й дух и...ми се искаше да е нещо специално за нея.
Тогава ми хрумна,че може да направя мини вариант на своята Арт картичка, с която участвах в нейното предизвикателство при Картичкофуриите.. И..в мига в който го реших, моето АТС се роди..
Направата му стана някак бързо и лесно и няма да скрия - с огромно удоволствие.. Понеже не мога да направя две еднакви картички, се постарах да са максимално подобни.
Ето какво се получи като резултат :


и отзад:

И отстрани:


 И малко детайли:








Качеството на снимките не е добро, но такива са станали в бързината да ги снимам малко преди да я изпратя на Кати....Няма как да я снимам по-добре вече :) , но мога да я покажа на вас , защото от доста време е при получателката си и няма да разваля изненадата,..мога да ви покажа също още веднъж АРТ картичката по чието подобие направих тази АТС:



Темата е не си отивай лято.., а на мен тези цветя ми приличат на хербариите, които правехме в училище, опитвайки се да запазим максимално добре хербаризираните растения..Някак с моите цветчета исках да запазя дъха на лято, на цветя, на море, на топлина..и да задържа лятото.

Напоследък дните ми са толкова запълнени с ангажименти,че трудно стигам до компютър да публикувам. Но пък, ако знаете колко неща за показване съм ви подготвила..



4 коментара:

Kati каза...

Краси, аз пък те изпреварих и се похвалих преди ти да я покажеш :Р
http://kakichka.blogspot.com/2012/10/300.html
Страхотна е :)

Miss Emerald каза...

Краси, много добро решение и прекрасно изпълнение! Моите първи ATC картички са вече факт и мога да споделя, вече от опит, че е изключително удоволствие да правиш подобно нещо. В началото малко се притеснявах от това да направя серия, дори и от три, но се оказа не толкова трудно, забавно и идеите с лекота идваха за следващите серии. Досега успях да реализирам само една, но ще вместя във времето и останалите, като обещавам да се видим на по кафе и с удоволствие да подаря една на теб!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Кати, много мила публикация. Благодаря ти!
Тони, непременно трябва да се видим. И аз съм планирала серия АТС, която..надявам се скоро да успея да реализирам..

Toni каза...

Страхотна е! И на живо я видях, много е нежна и има страхотно излъчване! Завиждам малко на Кати:) Аз като една мерудия на всяко гърненце ще кажа - може да се присъединя на кафенце и размяна на АТС:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...