четвъртък, 8 ноември 2012 г.

Честит Рожден ден на Хоби предизвикателствата

Здравейте момичета,

На 11 ноември се навършва 1г от рождението на блога за Хоби предизвикателства.
За мен това беше една година изпълнена с вълнения и с емоции около блога. Запознах се с много нови и изключително талантливи творци, видях, как се раждат нови таланти, как някой намират все по-малко време за любимото хоби..
Имаше предизвикателства темите на които успяваха да ви привлекат и други, които ви затрудняваха повече (или не ви бяха достатъчно интересни) Във всяко от нашите 25 предизвикателства през изминалата година аз откривах нещо ново за себе си и реално, макар да не участвах с картичка всеки път, за мен всеки път си беше истинско предизвикателство..
Няма да правя тук равносметка.
Тук мисля да направя една игра с която да се забавляваме. Този път играта няма да включва непременно направата на картичка.
Молбата ми е да напишете в своя блог публикация за Хоби предизвикателствата. Какво ви харесва или не ви харесва, какво бихте искали да се промени, или какви препоръки имате към блога..
 Линк към тази публикация можете да сложите под нея .. Не е задължително да е самостоятелна публикация - може да е заедно с картичка. Важно е линка да води точно към публикация с мнения и препоръки :)
За един от всички участници в тази игра на случаен принцип  ще има награда, която ще бъде изненада :)

2 коментара:

Toni каза...

Надявам се да успея да се включа и тук, но да видим...ако не успея, честита блого-годинка и нали знаеш, да станат много и все по-вдъхновяващи публикации ипредизвикателства!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Тони, знаеш,че всеки път се радвам искрено на твоите картички. Всяка следваща е по-добра от предишната и определено това с рисуването и оцветяването ти се отдава. За участие в тази игра не е нужна картичка..Достатъчно е да напишеш някаква препоръка или просто мнение за блога на Хоби предизвикателствата..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...