понеделник, 26 ноември 2012 г.

CCH # Есенни цветове 3

Както ви обещах, сега ще ви покажа и третата картичка ,която направих за вдъхновение в предизвикателството на Крейзито през следващите 2 седмици. Както може би сте се досетили от предишната ми публикация, втория спонсор в предизвикателството на Крейзито в следващите 2 седмици наш спонсор е също Sassy Studio Design

Ето  какво успях да сътворя с два от ракошните печати, които ни бяха любезно предоставени:


И още малко детайли. Той:

И ТЯ:
И ТЕ:

Посланието на тази картичка е "Следвай мечтите си".. Докато я правих, през цялото време си мислех,как ТОЙ се оглежда за НЕЯ, докато ТЯ стои и го чака някъде там... Трудно ми беше да го покажа на толкова малко място като картичка, но..поне опитах..


Със сигурност вярвам,че човек не трябва да се отказва да следва мечтите си ..

И..със сигурност много, много харесвам печатите на нашия спонсор:                                        
Втората щастливка ще спечели 4 безплатни дигитални печата от магазина на Sassy Studio Designs !Ако искате да опитате своя шанс, не пропускайте да се включите в Крейзито през следващите 2 седмици и..не забравяйте,че имате право на до 4 участия..
От мен за днес е това..Надявам се да не съм ви досадила с картички..Все пак беше време да "наваксам" поне частично липсата си..

Ще включа картичката при Елшите, в тяхното ноемврийско предизвикателство "Отминали времена", защото..ами..макар цветовете да не са точно техните, на мен тези печати ми навяват едни мисли за далечни пиратски времена.. :) 

2 коментара:

Miss Emerald каза...

Краси, пленителни са тези двамата! Браво!

Em каза...

Тези двамата са една опасна комбина! Много готина картичка с прекрасно настроение!

Благодаря, че се включи в предизвикателството на Двете елши!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...