неделя, 6 януари 2013 г.

Картичка или сладко изкушение...- въпрос на гледна точка..

Толкова отдавна не бях влизала в собствения си блог, че изобщо не е чудно,че не успявах да вляза и във вашите, а срам не срам, ще призная,че не съм влизала и в блоговете на родните ни предизвикателства дори, които много обичам.. Тази вечер обаче, надникнах при Картичкофуриите и..какво да видя- там не едно, а цели три предизвикателства!
За първото- канеленото, може и да не успея да се включа (макар да имам някой идеи..), за третото все още има време, но второто - Картичкофурийско предизвикателство 149 на Грета истински ме провокира.
Познайте защо? Защото..измежду коледните подаръчета, които правих, имаше няколко които със сигурност отговаряха на условията, но пък..не съм снимала..
Тази вечер обаче, запретнах ръкави и набързо измайсторих нещо, което доста рпилично успя да скрие сладкото изкушение, което избрах.. Мисля,че още тази вечер ще го поставя до възглавницата на моя малък син и..ще очаквам с нетърпение да видя каква ще бъде реакцията му на сутринта, щом отвори очи..

Снимките са..доста зле, като се има предвид светлината при която са правени, но..бързам да ги публикувам, за да не пропусна и това предизвикателство, както много от последнтие за годината..

Ето какво сътворих:


Така изглежда в "затворен вид" картичката.. А сега да развържем панделката...


Леко да открехнем..


Изглежда почти като картичка, нали? А сега ако "откопчаем" картичката можем да открием "тайника"..


Какво има в тайника ли/
Все още не се вижда, нали? Ето вижте какво ще открие утре сутринта Александър:
Е..това беше изненадата.. А сега да покажа обратно как се затваря:
Ъгълчето просто се промушва в една цепнатина, която съм оставила..
 Може би някой преди мен е измислил тази конструкция, но аз не съм виждала до сега и в момента си мисля,че съм откривател на топлата вода:)
Шегувам се..- това в случая не е важно, важното е,че успях да създам кутийка, която дотолкова да прилича на картичка, че..всъщност май е повече картичка, отколкото кутийка, защото..ако не отвориш скришното ъгълче, изненадката си остава трайно "зазидана" вътре, а единственото достъпно остава картичката...
Все пак ще ви покажа и кутийката:


Е..това е за сега от мен..Със сигурност ако измисля какво друго бих могла да скрия, може да се пробвам пак..

3 коментара:

на гости в моята кухня /Mim's sweet things каза...

Страхотна е !!!
Благодаря много за подаръчетата!
Хубава неделя ,Красе!

Miss Emerald каза...

Краси, и идеята, и изпълнението са великолепни! Да не забряваме и хубавата изненада, която си скрила. Много ми хареса и посрещам неделния ден с усмивка! Честно казано и аз не съм срещала такъв тип картичка и наистина много ми хареса твоята идея.
Местенцето ти е придобило и прекрасен нов облик, както и невероятно лого!

Пъстър свят каза...

Краси, страхотна идея и реализация! Браво! Моделчето и аз не съм го виждала до сега! Поздрави!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...