понеделник, 7 януари 2013 г.

CCH#136 Картичка без дизайнерска хартия

Здравейте феи на хартиените изкуства.
Нова година дойде, а с нея идва и нашето поредно ново предизвикателство за вас в Крейзито.
Този понеделник ви предизвикваме да направите и ни покажете своите хартиени проекти в които не сте ползвали дизайнерски хартии.
За мен беше истинско удоволствие да направя вдъхновяваща картичка за вас с един от красивите печати, предоставени ни от нашия спонсор през следващите 2 седмици:


Картичката правих с огромно желание и вдъхновение. След всички коледни и новогодипни картички, които направих напоследък, ми се прииска да направя нещо..за душата..Нещо, което е близко до мен и което е различно.. Може би за това, когато видях красивия печат Fairy Fae просто се влюбих в него..


Толкова ми хареса печата, че реших да не добавям никакви допълнителни ефекти като напукващи лакове или блясък за крилата..Искаше ми се да се любувам на печатчето такова, каквото е..Оцветих го в любими за мен цветове- сини и синьо-зелени, и любимата ми топла кафява гама от крафт хартията.. Добавих още няколко пеперуди към и без това пеперудения печат и... закрепих към панделката сърчице и ключе за него ( които са ми подарък от Светлето( Creativity) заедно с още куп красоти)

Признавам,че щом видях печатчето си помислих за моята голяма дъщеря Марина.Може би поради тази асоциация оцветих косите в тези цветове и избрах синьо-зелените нюанси за всичко останало.. Милото ми дете, тази година за първи път не беше у дома за Коледа и Нова година и много ми липсваше възможността да й кажа по празниците , колко я обичам ( вярвам,че тя си го знае..)


За малко да забравя да ви кажа, кой е спонсорът ни през следващите две седмици в Крейзито.. Този път това е:

Победителят, ще има възможността да си избере 4 дигитални печата от техния магазин. И..да не забравя да напомня,че имате право да участвате с до 4 проекта.. Очакваме ви...

Aз пък освен това ще я включа в забавлятелство 15 "Аз обичам...", защото наистина много обичам тази цветова комбинация..

4 коментара:

Toni каза...

Краси, тази картичка е невероятна! Поздравления! И оцветяването, и подбора на елементи...просто прелестна! Не си личи, че няма дизайнерски хартии!!! А относно предай нататък, малко ми е неудобно вече, но дали ще можем да се видим тази седмица, или да ти го пратя по пощата? Извинявай за забавянето, но по ред причини не стигах до това...

Villi каза...

Прелестна картичка!!! :) Невероятно е красива и въдействаща,а цветовете са разкошни:))) Поздравления:)))

KalySto каза...

Картинката е наистина завладяваща и си я оцветила чудесно!Радавам се,че сподели своите любими цветове в Забавлятелството този месец! И успешна нова година от мен!

Natallia каза...

Невероятно красивая картинка! Собственно, как и сама открыточка! А глаза! Глаза у девушки какие! Браво!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...