вторник, 13 септември 2011 г.

Кутийка

Кутийката..всъщност е доста голяма кутия с доста малки кутийки и е част от един голям проект, който реализирахме съвместно няколко момичета. Кутийката обаче беше моя и като идея и като изпълнение и..макар да има доста недостатъци,прецених,че бих могла да я публикувам и тук... В крайна сметка изглежда така:


Ще я включа в Седмица 3 на Горещо лято с Хоббисимо

Това всъщност по идея е опаковката на подаръка..
От задната стррана има пожелание.. и в този смисъл се явява и огромна картичка с пожелания..Отделно, има доста чекмедженца , във всяко от които има пожелание + изненадка..
Но..всъщност, подаръка е една бутилка червено вино, украсена от едно от другите момичета много красиво, и също, една рамка за снимка, изработена от друго от другите момичета също много красива..
Кутията трябваше да бъде в тия цветове- синьо, сребристо и черно и..да е достатъчно здрава, за да понесе тежестта на всичко, което трябваше да побере..
Признавам,че конструкцията й доста ме затрудни..Идеята първоначално беше рамката да е в кутия, закрепена от задната страна на кутията (или предната :) ), но..после, решихме дружно да я поставим в капака, за по-сигурно...и..така се оказа,че без да искам, съм направила двете страници асиметрични..

Конструкцията, в началото изглеждаше много по-.."паянтово" и..на практика я "облякох" за по-здраво в допълнителен картон..
Играчка си беше..и поради липса на време, не мога да я похваля с голяма прецизност..
Но..в крайна сметка, се получи достатъчно здрава за да стигне до местоназначението си здрава бутилката и рамката и всички онези малки изненадки по чекмеджетата..
Освен 27-те чекмедженца, всъщност има още 6 места за подаръчета, които също бяха плътно запълнени с изненадки..Всъщност..така изглеждаше кутията отвътре, преди да я напълня:


Розичките по предния "панел" на кутията, са правени от едно от момичетата, както и заврънтулките са оцветени от него..Украсата за горния капак (под който всъщност се крие рамката за снимка) ми изпрати другото момиче..( добавила съм само синьото цветенце , което получих от другото момиче към нейната идея,но се надявам,че тя няма нищо против) Ето как изглежда и капака отгоре:
За огромно съжаление на всички, които участваха в измислянето и осъществяването на този проект (подарък- изненадка) - още 4 момичета, освен мен, не успях да снимам напълнената кутия..отвътре..Нито всяко чекмедженце поотделно, както е пълно..
Просто..както обикновено, кутията успях да довърша в малките часове на нощта и..съответно да я напълни също в тях и..бързах да поспя поне малко, преди да я изпратя, пък и...честно..не знаех какво точно да снимам..и как..и..не ми се отваряха чекмедженцата по толкова много пъти , понеже се страхувах да не се разпаднат (те всъщност са от много здрав картон, залепени са много здраво, но..въпреки това, цялата конструкция тежеше около 4кг..с всичко в нея..)
Ако момичетата с които заедно правихме изненадата позволят, ще напиша имената им тук..Ако позволят, може да покажа и снимки на това, което те са направили..

2 коментара:

Miss Emerald каза...

Колко грандиозен и с пълен със страхотни замисли проект! Впечатляващо! Браво на вас! Каква прекрасна изненада ще бъде самооооо!

*щурчо* каза...

Всъщност..подаръка вече е изпратен и получен и дори имаме отзиви,че е бил страхотна изненада(както и се надявахме) За това сипозволих да го публикувам вече..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...