вторник, 13 септември 2011 г.

Кутийка

Кутийката..всъщност е доста голяма кутия с доста малки кутийки и е част от един голям проект, който реализирахме съвместно няколко момичета. Кутийката обаче беше моя и като идея и като изпълнение и..макар да има доста недостатъци,прецених,че бих могла да я публикувам и тук... В крайна сметка изглежда така:






Ще я включа в Седмица 3 на Горещо лято с Хоббисимо

Това всъщност по идея е опаковката на подаръка..
От задната стррана има пожелание.. и в този смисъл се явява и огромна картичка с пожелания..Отделно, има доста чекмедженца , във всяко от които има пожелание + изненадка..
Но..всъщност, подаръка е една бутилка червено вино, украсена от едно от другите момичета много красиво, и също, една рамка за снимка, изработена от друго от другите момичета също много красива..
Кутията трябваше да бъде в тия цветове- синьо, сребристо и черно и..да е достатъчно здрава, за да понесе тежестта на всичко, което трябваше да побере..
Признавам,че конструкцията й доста ме затрудни..Идеята първоначално беше рамката да е в кутия, закрепена от задната страна на кутията (или предната :) ), но..после, решихме дружно да я поставим в капака, за по-сигурно...и..така се оказа,че без да искам, съм направила двете страници асиметрични..

Конструкцията, в началото изглеждаше много по-.."паянтово" и..на практика я "облякох" за по-здраво в допълнителен картон..
Играчка си беше..и поради липса на време, не мога да я похваля с голяма прецизност..
Но..в крайна сметка, се получи достатъчно здрава за да стигне до местоназначението си здрава бутилката и рамката и всички онези малки изненадки по чекмеджетата..
Освен 27-те чекмедженца, всъщност има още 6 места за подаръчета, които също бяха плътно запълнени с изненадки..Всъщност..така изглеждаше кутията отвътре, преди да я напълня:


Розичките по предния "панел" на кутията, са правени от едно от момичетата, както и заврънтулките са оцветени от него..Украсата за горния капак (под който всъщност се крие рамката за снимка) ми изпрати другото момиче..( добавила съм само синьото цветенце , което получих от другото момиче към нейната идея,но се надявам,че тя няма нищо против) Ето как изглежда и капака отгоре:




За огромно съжаление на всички, които участваха в измислянето и осъществяването на този проект (подарък- изненадка) - още 4 момичета, освен мен, не успях да снимам напълнената кутия..отвътре..Нито всяко чекмедженце поотделно, както е пълно..
Просто..както обикновено, кутията успях да довърша в малките часове на нощта и..съответно да я напълни също в тях и..бързах да поспя поне малко, преди да я изпратя, пък и...честно..не знаех какво точно да снимам..и как..и..не ми се отваряха чекмедженцата по толкова много пъти , понеже се страхувах да не се разпаднат (те всъщност са от много здрав картон, залепени са много здраво, но..въпреки това, цялата конструкция тежеше около 4кг..с всичко в нея..)
Ако момичетата с които заедно правихме изненадата позволят, ще напиша имената им тук..Ако позволят, може да покажа и снимки на това, което те са направили..

2 коментара:

Miss Emerald каза...

Колко грандиозен и с пълен със страхотни замисли проект! Впечатляващо! Браво на вас! Каква прекрасна изненада ще бъде самооооо!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Всъщност..подаръка вече е изпратен и получен и дори имаме отзиви,че е бил страхотна изненада(както и се надявахме) За това сипозволих да го публикувам вече..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...