петък, 23 септември 2011 г.

Мечтаният дом..

В предишна публикация на тази тема, писах,че моят дом е там, където е сърцето ми. Това, разбира се не се е променило..
Сега с тази картичка се опитах да споделя, къде бих искала да е то..как си представям, Мечтаният дом..
И аз, като някой от вас съм се родила в къща с дворче, чешма в дворчето и ..и място на което от сутрин до вечер може да си навън и в същото време ..."у дома"..
Спомените ми от това място са поизбледнели, защото от тогава са минали много години.. Помня,че бях на 4г, когато се преместихме в първия ни "нов" апартамент..От тогава смених доста апартаменти, но..сърцето ми продължава да жадува за малка спретната къщурка с дворче, на което децата (може би за внуците..?) ще тичат безгрижно.. Къщата с дворче в представата ми е с много зеленина и цветя, простор и...усещане за свобода и сливане с природата..
Но..истината е,че където и да е човек, Домът му е там, където сърцето му е пълно с любов и щастие.



Пожелавам на всяка от вас, сърцето й да прелива от щастие точно там, където е сега.. , защото не придобивките от мечтите ни ни правят щастливи, а умението да улавяме мига и да се радваме истински на това, което сме постигнали и което вече имаме.. Това е моята представа за Моят дом.. Радвам се,че мога да я споделя с вас, защото този блог също е част от моят дом..

5 коментара:

Donika каза...

Колко мило и по детски симпатично...Направо струи любов, мир и спокойстве от твоят дом. Много ти благодаря Краси,че се включи в играта.

slan4eva каза...

Хармония :) Мир и уют виждам в тази картичка.Успех!!!

Petya каза...

Много блага картичка - романтична, за щастливи хора!!!

Miss Emerald каза...

Краси, картичката ти пресъздава един дом-мечта за всеки един човек - изпълнен със светлина и много, много любов! И искрено и от сърце ти пожелавам един ден да сбъднеш и мечтата си за къщичка!

Cvety каза...

Приказна картинка си пресъздала, много ми харесват детайлите, а и като цяло картичката просто говори :)
Стискам палци и за предизвикателството, и за това един (не много далечен) ден, да се похвалиш с малка, спретната къщурка с дворче!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...