неделя, 4 декември 2011 г.

Подаръче за рождения ден на моя блог..

Не успях да ви се похваля веднага по ред причини (изминалата седмица бях твърде заета покрай детенце и..просто не остана време да пиша и дори да ви чета- имам ужасно много да наваксвам..)
Но..покрай подаръчетата, които изпратих за първия рожден ден на моя блог, имах невероятния късмет да се запозная с две от момичетата, който също са от София и живеят близо до мен.
В миналата събота се запознах с Мария, а в неделя с Мила.
И двете са чудесни млади момичета с които си поговорихме доста и .. докато се разхождахме с Мария се сдобих с три много красиви дантели от близкото магазинче за такива нещица, а на следващия ден, докато се разхождахме с Мила се сдобих с...купчина новогодишни дреболийки, основните от които стъклени топки за Коледната елха..
Но..това, с което всъщност исках да ви се похваля, беше прекрасната картичка, която Мила ми подари по повод рождения ден на моя блог..
СТРАХОТНА Е!
Мила, съжалявам,че моите фотографски умения и апаратурата с която разполагам, не могат да покажат пълния бялсък на картичката, която получих, но, наистина съм трогната и много, много ти благодаря за милия подарък.
Ето и картичката:

1 коментар:

Miss Emerald каза...

Краси, великолепна нежност си получила!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...