понеделник, 23 януари 2012 г.

Игра PAY IT FORWARD 2012



Видях тази страхотна игра в блога на много от момичетата през изминалата 2011 година, но..така и не успях да се включа , защото явно беше започнала, месеци преди това...
За това, тази година, реших,че нищо не пречи да съм първа. :)
И така...се престраших да напиша този пост.
Правилата са много прости - аз обещавам да изпратя ръчно направен подарък на първите пет човека, които коментират този пост. Има само една уловка, вие също трябва да публикувате този пост и от своя страна да дадете 5 ръчно направени подаръка.

Подаръкът трябва да е ръчно изработен от вас и да бъде изпратен през 2012г.
Та ако искате да се включите в играта и да получите ръчно направен подарък специално за вас, само трябва да коментирате този пост и да сте сред първите 5 ;)
Забавлявайте се!

7 коментара:

Neli каза...

Еха, първа съм! С огромно удоволствие се записвам при теб!

Dani каза...

Аз също късно разбрах за тази игра и много исках да се включа в нея. Сега като прочетох - без да се замислям се записвам, защото харесвам нещата които правиш и много искам да получа нещо от теб. Само не съм много наясно с правилата - кога да публикувам поста при мен? Като получа своя подарък или като се запиша за участие(т.е. сега)?
Поздрави и успехи!

liva каза...

И аз се записвам:)

Cvety каза...

Охоо, още едно свободно местенце, където се записва с удоволствие :) Виждам, че момичетата се записва по повече от веднъж...

Veselina каза...

Е, не съм закъсняла!

DSdiva каза...

Я, ето, че намерих местенце и за мен :)))
Включвам се и тази година.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Neli,Dani,liva,Cveti,Veselina,DSdiva, много, много се радвам, за възможността да ви подготвя някакво подаръче през тази година. Ще помоля на е-майла krassimira.ivanova@gmail.com да ми изпратите адресите си, на които да го изпратя, когато е готово.(имам цяла година...- звучи достатъчно дълго..)
Благодаря ви!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...