петък, 25 май 2012 г.

Картичко-маратон един месец в картички вдъхновени от мисъл... Картичка 3/31

Ден трети..
Днешната мисъл е на Йохан Волфганг фон Гьоте: "Мъдростта - това е умение да разбереш кога трябва да спреш".
Тази мисъл доста ме размисли...относно безкрайното много неща с които се захващам и..предизвиквам себе си дори несъзнателно..
За многото грешки, които съм допускала опитвайки се да продължа, когато е трябвало да спра, както и да спра, когато е трябвало да продължа..Замисли ме за границата между ината и упоритостта..и..изобщо за всички граници..

Ето и картичката, която успях да сътворя по темата:


 Бързам да публикувам картичката за да приготвя закуската, че..в почивните дни когато всички са в къщи, има доста повече тичане покрай моите мъже.
Пожелавам ви чудесни почивни дни!

8 коментара:

Miss Emerald каза...

Краси, доста интересен подход към тази мисъл! Но пък ми хареса! И хем ме накара да се замисля и аз за някои неща, хем ме усмихна този младеж!

Neli каза...

Усмихнах се и аз. Много забавна и приятна интерпретация на мисълта на деня :)) Поздрави!

*щурчо* каза...

Тони, подходих към тази мисъл така..защото..самата мисъл някак ме заведе до ината...и този сладур ми се видя подходящ да го илюстрира :) Разбира се, сладура може да се ползва и като интерпретиране на границите не само като инат, но и като ограничения, които ние възрастните сами си поставяме и..вероятно се лишаваме от някой удоволствия в живота..(като търкалянето по земята) :):):) При всички случаи..ми се видя подходящ за илюстрирането на мисълта..Бях сигурна,че ще ползвам картинка с дете..защото.. децата често са по-мъдри от нас възрастните...
Нели, много ти благодаря.Старая се да извличам забавната част в посланията на мислите, които ползвам за вдъхновение.За сега поне..защото ми се струва,че мислите го позволяват :)

bejko каза...

Краси,каза и се захвана за това нелеко предизвикателство!Идеята ти да го направиш още по-забавно както за теб така и за нас,много приятно ме изненада!Аз също обичам да чета разни мисли - на разни хора и да се размислям в/у тях.Така ще имам възможността да видя и твоите размисли проявени в картички.А сега ще погледна и първите две!Успех:)

Елена каза...

Краси, прекрасна интерпретация на мисълта. Малкият инат е много чаровен!

Plamnito каза...

Много сладък беборан! Чудесно предизвикателство си започнала!

Анонимен каза...

Бебока е страхотен и картичката също :-) Днешната мисъл много ме замисли и мен...

Borqna каза...

Браво, Краси! Страхотна е!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...