петък, 25 май 2012 г.

Картичко-маратон един месец в картички вдъхновени от мисъл... Картичка 3/31

Ден трети..
Днешната мисъл е на Йохан Волфганг фон Гьоте: "Мъдростта - това е умение да разбереш кога трябва да спреш".
Тази мисъл доста ме размисли...относно безкрайното много неща с които се захващам и..предизвиквам себе си дори несъзнателно..
За многото грешки, които съм допускала опитвайки се да продължа, когато е трябвало да спра, както и да спра, когато е трябвало да продължа..Замисли ме за границата между ината и упоритостта..и..изобщо за всички граници..

Ето и картичката, която успях да сътворя по темата:


 Бързам да публикувам картичката за да приготвя закуската, че..в почивните дни когато всички са в къщи, има доста повече тичане покрай моите мъже.
Пожелавам ви чудесни почивни дни!

8 коментара:

Miss Emerald каза...

Краси, доста интересен подход към тази мисъл! Но пък ми хареса! И хем ме накара да се замисля и аз за някои неща, хем ме усмихна този младеж!

Neli каза...

Усмихнах се и аз. Много забавна и приятна интерпретация на мисълта на деня :)) Поздрави!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Тони, подходих към тази мисъл така..защото..самата мисъл някак ме заведе до ината...и този сладур ми се видя подходящ да го илюстрира :) Разбира се, сладура може да се ползва и като интерпретиране на границите не само като инат, но и като ограничения, които ние възрастните сами си поставяме и..вероятно се лишаваме от някой удоволствия в живота..(като търкалянето по земята) :):):) При всички случаи..ми се видя подходящ за илюстрирането на мисълта..Бях сигурна,че ще ползвам картинка с дете..защото.. децата често са по-мъдри от нас възрастните...
Нели, много ти благодаря.Старая се да извличам забавната част в посланията на мислите, които ползвам за вдъхновение.За сега поне..защото ми се струва,че мислите го позволяват :)

bejko каза...

Краси,каза и се захвана за това нелеко предизвикателство!Идеята ти да го направиш още по-забавно както за теб така и за нас,много приятно ме изненада!Аз също обичам да чета разни мисли - на разни хора и да се размислям в/у тях.Така ще имам възможността да видя и твоите размисли проявени в картички.А сега ще погледна и първите две!Успех:)

Елена каза...

Краси, прекрасна интерпретация на мисълта. Малкият инат е много чаровен!

Plamnito каза...

Много сладък беборан! Чудесно предизвикателство си започнала!

Анонимен каза...

Бебока е страхотен и картичката също :-) Днешната мисъл много ме замисли и мен...

Borqna каза...

Браво, Краси! Страхотна е!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...