понеделник, 21 май 2012 г.

CCH#120 - 3D

Днес е отново понеделник и..започва новото предизвикателство в Крейзито.
Темата тази седмица е "3Д" и очакваме да се включите с вашите 3Д проекти или картички в него. Тази седмица спонсори са ни Sassy Studios .
Ще се радвам и вие да се включите!
Ред е на отбор Б да ви предизвикват, за това не съм подготвяла специална картичка за вдъхновение, но ... за да не съм с празни ръце, все пак ще ви покажа една картичка, която може да мине за 3Д и която направих по друг повод току-що.

 Специално за предизвикателството на Дани "Крал и Кралица на бала" по случай рождения й ден успях да измайсторя ето тази картичка:

В нея, както и в повечето мои картички има доста символизъм. Идеята ми беше да покажа празничността на този специален ден (гирляндите..), в същото време да покажа,че Краля и/или Кралицата са се изкачили на третото стъпало (последно за сега) на своето обучение (основно образование 1-4 клас, прогимназиално образование 5-7 клас и гимназиално образование 8-12 клас), Смятайки,че до сега са били в клетка (училището) и зад ограда (дома) и вече могат да поемат където пожелаят...Всичко е пред тях, има толкова врати, които да отворят и толкова свобода да реализират мечтите си..Ох,..какво ли ви обяснявам, вие сте достатъчно интелигентни да откриете и останалото :) С тази картичка пожелавам на всички абитуриенти "На добър час" и..решенията, които взимат сами в живота си да им носят удовлетворение и радост.

И..понеже на тия пиленца тепърва им предстои да се гмурнат в голямата джунгла наречена ЖИВОТ..мисля да я включа при Гери, Злати и Кали в Забавлятелството "Книга за джунглата"
Хубав понеделник от мен..Отивам да взимам малкия мъж и да го водя на френски,чеее...закъсняваме :)

6 коментара:

Dani каза...

Леле, ти ме застреля, Краси, честно! Стоя и 10 минути не мога да се осъзная. Толкова много неща говори твоята картичка и толкова много символика на едно място, направо ме зашемети! Много, ама много съм очарована! В часовника откривам следния символ - времето. Времето, което никога не е достатъчно нито за учене, нито за излизане с приятели... Постоянната надпревара с часовника - уроци, учене, ивънкласни, кафета... А това че е малко преди 12 или 00, показва края на тази надпревара, но и началото на следващата.Ако знаеха абитуриентите какво ги чака... нямаше да искат да завършват :)
Много ти благодаря за участието при мен и за това че ме върна назад в спомените за моя бал...!

*щурчо* каза...

Дани, абитуриентите ги очаква това,което сами си направят.. Повечето от тях ги чака кандидатстване, после следване..Т.е.."купона" продължава.. Въпроса е да осъзнаят колко отговорни трябва да са в изборите си..И как времето в което отговорността е на някой друг е към края си..

cleopatradesign каза...

Краси, не само, че страшно много ми хареса тази картичка, но когато прочетох и публикацията осъзнах, че наистина има много символика в твоите картички. Те затова са толкова красиви и винаги много идейни, искренно ме радваш всеки път с твоят талант.

Miss Emerald каза...

Краси, не само великолепна картичка, но и великолепна интерпретация на всичко, съпътствало абитуриентите досега! С голям интерес прочетох в кое каква символика си вложила и много ми хареса!

Natallia каза...

Какая прелесть! Все так и к месту и так гармонично! Часики очень символичные, птичка нежно-романтическая... И цвета, цвета аппетитные!.. Здорово!

KalySto каза...

Краси,чудесна картичка с много елементи, всеки, носещ своето послание! Чудесни цветове! Благодаря,че избра да споделиш картичката си в Забавлятелството този месец!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...