понеделник, 21 май 2012 г.

CCH#120 - 3D

Днес е отново понеделник и..започва новото предизвикателство в Крейзито.
Темата тази седмица е "3Д" и очакваме да се включите с вашите 3Д проекти или картички в него. Тази седмица спонсори са ни Sassy Studios .
Ще се радвам и вие да се включите!
Ред е на отбор Б да ви предизвикват, за това не съм подготвяла специална картичка за вдъхновение, но ... за да не съм с празни ръце, все пак ще ви покажа една картичка, която може да мине за 3Д и която направих по друг повод току-що.

 Специално за предизвикателството на Дани "Крал и Кралица на бала" по случай рождения й ден успях да измайсторя ето тази картичка:

В нея, както и в повечето мои картички има доста символизъм. Идеята ми беше да покажа празничността на този специален ден (гирляндите..), в същото време да покажа,че Краля и/или Кралицата са се изкачили на третото стъпало (последно за сега) на своето обучение (основно образование 1-4 клас, прогимназиално образование 5-7 клас и гимназиално образование 8-12 клас), Смятайки,че до сега са били в клетка (училището) и зад ограда (дома) и вече могат да поемат където пожелаят...Всичко е пред тях, има толкова врати, които да отворят и толкова свобода да реализират мечтите си..Ох,..какво ли ви обяснявам, вие сте достатъчно интелигентни да откриете и останалото :) С тази картичка пожелавам на всички абитуриенти "На добър час" и..решенията, които взимат сами в живота си да им носят удовлетворение и радост.

И..понеже на тия пиленца тепърва им предстои да се гмурнат в голямата джунгла наречена ЖИВОТ..мисля да я включа при Гери, Злати и Кали в Забавлятелството "Книга за джунглата"
Хубав понеделник от мен..Отивам да взимам малкия мъж и да го водя на френски,чеее...закъсняваме :)

6 коментара:

Dani каза...

Леле, ти ме застреля, Краси, честно! Стоя и 10 минути не мога да се осъзная. Толкова много неща говори твоята картичка и толкова много символика на едно място, направо ме зашемети! Много, ама много съм очарована! В часовника откривам следния символ - времето. Времето, което никога не е достатъчно нито за учене, нито за излизане с приятели... Постоянната надпревара с часовника - уроци, учене, ивънкласни, кафета... А това че е малко преди 12 или 00, показва края на тази надпревара, но и началото на следващата.Ако знаеха абитуриентите какво ги чака... нямаше да искат да завършват :)
Много ти благодаря за участието при мен и за това че ме върна назад в спомените за моя бал...!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Дани, абитуриентите ги очаква това,което сами си направят.. Повечето от тях ги чака кандидатстване, после следване..Т.е.."купона" продължава.. Въпроса е да осъзнаят колко отговорни трябва да са в изборите си..И как времето в което отговорността е на някой друг е към края си..

Анонимен каза...

Краси, не само, че страшно много ми хареса тази картичка, но когато прочетох и публикацията осъзнах, че наистина има много символика в твоите картички. Те затова са толкова красиви и винаги много идейни, искренно ме радваш всеки път с твоят талант.

Miss Emerald каза...

Краси, не само великолепна картичка, но и великолепна интерпретация на всичко, съпътствало абитуриентите досега! С голям интерес прочетох в кое каква символика си вложила и много ми хареса!

Natallia каза...

Какая прелесть! Все так и к месту и так гармонично! Часики очень символичные, птичка нежно-романтическая... И цвета, цвета аппетитные!.. Здорово!

KalySto каза...

Краси,чудесна картичка с много елементи, всеки, носещ своето послание! Чудесни цветове! Благодаря,че избра да споделиш картичката си в Забавлятелството този месец!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...