събота, 4 август 2012 г.

Картичка за Катето..

Привет от морето..

Точно преди да тръгна  насам в четвъртък, успя да довърша картичката за една любима племенничка в Бургас, която ще има рожден ден на 9 август.
Тъй като тя не надниква тук, си позволявам да публикувам картичката по-рано, за да успея да се включа в предизвикателството на Ем при Картичкофуриите : Картичкофурийско предизвикателство 127 "Картичка със стил"
Този път съм направила картичка за млада дама на 25 години, пред която всичко тепърва предстои и която искренос е надявам да оползотвори пълноценно всеки миг от живота , който я очаква.
Пожелавам й искрено много любов, много положителни емоции, много щастие и разбира се здраве, за да може да се наслади на всички малки и големи моменти в живота си, които й предстоят..
Картичката е с печат и се надявам това да е е проблем за участие в предизвикателствот на Ем, но..Ем, ако прецениш,че не отговаря на условието, можеш да я премахнеш..
Ползвала съм папка за релеф, дистрес мастилата на Тим Холц, Любима моя дизайнерска хартия и печати, които лично според мен са подходящи за стилна картичка ( според моите представи).
Добавила съм перли, панделки, както и дантела, ръчно правено цвете и..дори копче ( на което много не му личи,че е такова..)
Има и малка метална висулка с айфеловата кула.. ..
Какво да ви описвам, всичко се вижда тук:




За менв следващите седмици ще е трудно да се включа с някакво творение, но..ще се постарая да надниквам да видя вашите..

5 коментара:

arcadia каза...

Разкошна е! Много стилна и нежна картичка!

Villi каза...

Разкошна,нежна и красива картичка!!! Много е изпипана и в много топли нежни цветове,а цветето е прелестно!:)))Поздравления:)

Елена каза...

Много,много,много красива! Цветето е толкова изпипано, цветовете са прекрасни, а цялото излъчване на картичката е запленяващо. Поздравления за страхотната работа!

Toni каза...

Страхотна картичка! Обожавам този стил, а цветовете са ми любими!

Veselina каза...

Прекрасна, стилна и много нежна! Много ми харесва, предполагам, че и на детето ще му хареса, даже ще е във възторг от тази красота!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...